add_box Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Кардіологія Логопедія Неврологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«Геліос» - це сучасний центр сімейного здоров'я та реабілітації з найновішим обладнанням, досвідченими лікарями, а також з індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Фахівці центру — лікарі з великим досвідом наукової діяльності та практичної медицини, які мають найсучасніші медичні технології та методики. Медичний центр «Геліос» спеціалізується на діагностиці, лікуванні, профілактиці, реабілітації, а також надання медичних послуг усім членам сім'ї у рамках програми «Сімейний лікар»
ЕКГ/ Моніторування ЕКГ та артеріального тиску, стрес-тест/ спекл-трекінг/ ЕЕГ/ Аудіограма
Лікування онкологічних захворювань
Хіміотерапія
Перевірені відгуки про клініку
Анна 25 Жовтень 2025
Мені все дуже сподобалося на консультації в лікаря, Вельможко Олег Анатолійович. Дуже хорошій, дуже уважний лікар. Вважаю, що правильне лікування назначив.
Наталія 10 Червень 2025
Дуже все сподобалося у цій клініці. Дякуємо
Дмитро 05 Червень 2025
Клініка мені дуже сподобалася. Дякую.
Наталія 29 Травень 2025
Відбулась консультація з лікарем, все було добре. Лікар, Зарувінська Олеся Юріївна, мене вислухала, ознайомилась з попередніми результатами аналізів і обстеженнями, підтвердила що попередній лікар все правильно призначив, рекомендувала додатково звертатися ще до іншого спеціаліста, прийом сподобався