add_box Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Кардіологія Логопедія Неврологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«Геліос» - це сучасний центр сімейного здоров'я та реабілітації з найновішим обладнанням, досвідченими лікарями, а також з індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Фахівці центру — лікарі з великим досвідом наукової діяльності та практичної медицини, які мають найсучасніші медичні технології та методики. Медичний центр «Геліос» спеціалізується на діагностиці, лікуванні, профілактиці, реабілітації, а також надання медичних послуг усім членам сім'ї у рамках програми «Сімейний лікар»
ЕКГ/ Моніторування ЕКГ та артеріального тиску, стрес-тест/ спекл-трекінг/ ЕЕГ/ Аудіограма
Лікування онкологічних захворювань
Хіміотерапія
Перевірені відгуки про клініку
Марія 11 Березень 2025
Візит пройшов просто чудово, я вже не вперше відвідую дану клініку. Тут все прекрасно, я просто в захваті від цієї клініки.
Максим 22 Лютий 2025
Лікар, Барсюк Олександр Миколайович, дуже гарно нас приймав, знайшов підхід до дитини, повністю все розповів, щоб було зрозуміло і дитині і мені. Лікар нам сподобався
Алла 24 Жовтень 2024
Трішки не зручно, що потрібно записуватись заздалегідь. А так, все дуже сподобалось.
Олександр 22 Червень 2024
Сподобалось обслуговування.
Ірина 11 Червень 2024
Сподобалося що все було вчасно, дуже чудова атмосфера у клініці. Претензій абсолютно ніяких немає до цієї клініки.