add_box Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Кардіологія Косметологія Логопедія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«Геліос» - це сучасний центр сімейного здоров'я та реабілітації з найновішим обладнанням, досвідченими лікарями, а також з індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Фахівці центру — лікарі з великим досвідом наукової діяльності та практичної медицини, які мають найсучасніші медичні технології та методики. Медичний центр «Геліос» спеціалізується на діагностиці, лікуванні, профілактиці, реабілітації, а також надання медичних послуг усім членам сім'ї у рамках програми «Сімейний лікар»
ЕКГ/ Моніторування ЕКГ та артеріального тиску, стрес-тест/ спекл-трекінг/ ЕЕГ/ Аудіограма
Лікування онкологічних захворювань
Хіміотерапія
Перевірені відгуки про клініку
Євген 28 Квітень 2026
В клініку звертався на консультацію до хірурга Петренко Андрія Ігорьовича. Все було швидко, чітко, зрозуміло
Олена 12 Лютий 2026
Все було добре на консультації на п'ять балів. Лікар чудовий . Записалась ще на повторний візит
Олександр 02 Лютий 2026
Мені все сподобалося у цій клініці, візит пройшов добре.
Максим 13 Січень 2026
Я задоволений візитом до лікаря, Кодаченко Костянтин Григорович, мене все влаштувало.
Анжела 04 Січень 2026
Все добре було на візиті в лікаря, Петров Даниїл Сергійович. Дуже уважний, назначив лікування. В клініці все добре, єдине що, важко піднятися було по сходах, бо крига не була прибрана.