Центр сімейного здоров'я та реабілітації «Геліос» м. Новомосковськ

Відгуки про клініку Центр сімейного здоров'я та реабілітації «Геліос» м. Новомосковськ

Медичний центр
52відгуки
add_box Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Кардіологія Косметологія Логопедія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«Геліос» - це сучасний центр сімейного здоров'я та реабілітації з найновішим обладнанням, досвідченими лікарями, а також з індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Фахівці центру — лікарі з великим досвідом наукової діяльності та практичної медицини, які мають найсучасніші медичні технології та методики. Медичний центр «Геліос» спеціалізується на діагностиці, лікуванні, профілактиці, реабілітації, а також надання медичних послуг усім членам сім'ї у рамках програми «Сімейний лікар»
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : 8:00 - 16:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
вул. Гетьманська ,19на карті
Без района
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
22 відгуки
Євген 28 Квітень 2026
В клініку звертався на консультацію до хірурга Петренко Андрія Ігорьовича. Все було швидко, чітко, зрозуміло
Олена 12 Лютий 2026
Все було добре на консультації на п'ять балів. Лікар чудовий . Записалась ще на повторний візит
Олександр 02 Лютий 2026
Мені все сподобалося у цій клініці, візит пройшов добре.
Максим 13 Січень 2026
Я задоволений візитом до лікаря, Кодаченко Костянтин Григорович, мене все влаштувало.
Анжела 04 Січень 2026
Все добре було на візиті в лікаря, Петров Даниїл Сергійович. Дуже уважний, назначив лікування. В клініці все добре, єдине що, важко піднятися було по сходах, бо крига не була прибрана.
Катерина 16 Грудень 2025
Мені сподобався візит до лікаря, Толстикова Тетяна Миколаївна
Анна 25 Жовтень 2025
Мені все дуже сподобалося на консультації в лікаря, Вельможко Олег Анатолійович. Дуже хорошій, дуже уважний лікар. Вважаю, що правильне лікування назначив.
Наталія 10 Червень 2025
Дуже все сподобалося у цій клініці. Дякуємо
Дмитро 05 Червень 2025
Клініка мені дуже сподобалася. Дякую.
Наталія 29 Травень 2025
Відбулась консультація з лікарем, все було добре. Лікар, Зарувінська Олеся Юріївна, мене вислухала, ознайомилась з попередніми результатами аналізів і обстеженнями, підтвердила що попередній лікар все правильно призначив, рекомендувала додатково звертатися ще до іншого спеціаліста, прийом сподобався
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew