Дніпро
Центр хірургії та реабілітації "Геліос" на вул. Ламана, 17

Центр хірургії та реабілітації "Геліос" на вул. Ламана, 17

Медичний центр
368відгуків
add_box Алергологія Гематологія Гінекологія Кардіологія Косметологія Мамологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр хірургії та реабілітації "Геліос" — це медичний заклад, у якому надається сучасна медична допомога для різної віковиї категорій.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Ламана, 17на карті
Соборний
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Центр сімейного здоров'я та реабілітації «Геліос» — це медичний заклад, у якому надають сучасну медичну допомогу для різних вікових категорій.

Напрямки Багатопрофільного центру сімейного здоров'я та реабілітації «Геліос:

• Центр хірургії.
  • Центр реабілітації.
  • Центр репродуктології.
  • Центр ментального здоров'я.
  • Цілодобовий стаціонар.
  • Всі види діагностики.
  • Власна лабораторія.
  • Паліативна та хоспісна допомога.

Сімейна медицина (договори НСЗУ, електронні напрямки, доступні ліки).

У МЦ ведуть прийом лікарі таких спеціалізацій:

• сімейний лікар;
  • дерматолог;
  • ендокринолог;
  • інфекціоніст;
  • дитячі фахівці та ін.

Також у МЦ доступні такі послуги:

• Виклик лікарів додому;
  • Гастроскопія / Колоноскопія/ Бронхоскопія/ Риноскопія;
  • ЕКГ/ Моніторування ЕКГ та артеріального тиску, стрес-тест/ спекл-трекінг/ ЕЕГ/ Аудіограма;
  • Лікування онкологічних захворювань;
  • Хіміотерапія;
  • Мамографія;
  • Томосинтез молочної залози;
  • Кардіоверсія (електрична імпульсна терапія).
Перевірені відгуки про клініку
Евгений 08 Травень 2025
Не первый раз пользовались услугами клиники, после последнего приема у нефролога, навряд ли когда-нибудь еще обратимся в эту клинику. Консультацией нефролога это нельзя было назвать
Алла 07 Травень 2025
Конопкіна Ольга Сергіївна дуже доброзичлива людина і зорієнтувала що робити самій не відкладній ситуації. Лікарем задоволена залишилась
Евген 05 Травень 2025
Сподобалося що прийом відбувся точно по графіку у свій час. В клініці чистенько, охайно, колектив гарний, привітний, дуже сподобався. Лікар, Сіренко Оксана Юріївна, професійно дала консультацію, пояснила на що потрібно звернути увагу по здоровʼю. Мені все сподобалося, дуже дякую лікарю!
Дар'я 05 Травень 2025
Ми незадоволені клінікою. Ми були записані до лікаря хірурга на певний час, прийом довелося чекати 20-25 хвилин, тому що інший лікар домовився провести свою пацієнтку на прийом до лікаря, а нам довелося чекати, нам це не сподобалося
Аліна 28 Квітень 2025
Хороша доволі клініка. У клініці гарно, чисто, досить привітний медперсонал, який завжди допоможе. Загалом візит пройшов максимально добре у цій клініці.
Філії мережі
Все клініки