add_box Алергологія Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Кардіологія Косметологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр сімейного здоров'я та реабілітації «Геліос» на бул. Зоряний надає медичні послуги досвідченими лікарями на сучасному обладнанні з індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Спеціалісти центру мають великий досвід наукової діяльності та практичної медицини, володіють найсучаснішими медичними технологіями і методиками.
В клініці все було добре, в клініку зверталася вже не перший раз. В клініці гарні лікарі, гарне обслуговування, клініка гарна. Клініку рекомендую, візитом в клініку задоволена
Анастасія 04 Вересень 2024
Все сподобалось, візит пройшов добре - я отримала бажане.
Анна 17 Липень 2024
Клініка дуже сподобалася. Обслуговування у цій клініці просто чудове.
Полевич Ігор Віталійович - хороший лікар, гарно і зрозуміло все пояснив, полегшив стан, лікуюся, стало краще. Хороша клініка, все пройшло швидко і без нарікань
Олена 17 Червень 2024
Все було добре, персонал уважний, все було зручно, зауважень до персоналу не було. Худякова Дар'я Андріївна - хороший лікар, візитом до лікаря задоволена
Данило 14 Червень 2024
Клініка хороша, приємно прийняли, почекали, провели до лікаря, все дуже добре
Валерія 04 Червень 2024
Мені дуже все сподобалося у клініці.
Дарья 08 Травень 2024
Клінікою та прийомом в цілому задоволена, отримала гарну консультацію, все сподобалося, дякую.