add_box Неонатологія Педіатрія Терапія УЗ-діагностика Сімейна медицина Денний стаціонар ... ще
Центр хірургії та реабілітації "Геліос" — це сучасне обладнання, досвідчені лікарі, індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Фахівці центру — лікарі з великим досвідом наукової діяльності та практичної медицини, які володіють найсучаснішими медичними технологіями і методиками. Діагностика, лікування, профілактика, реабілітація, а також надання медичних послуг всім членам сім'ї у рамках програми «Сімейний лікар»
ЕКГ/ Моніторування ЕКГ та артеріального тиску, стрес-тест/ спекл-трекінг/ ЕЕГ/ Аудіограма
Лікування онкологічних захворювань
Хіміотерапія
Перевірені відгуки про клініку
Евгений 08 Травень 2025
Не первый раз пользовались услугами клиники, после последнего приема у нефролога, навряд ли когда-нибудь еще обратимся в эту клинику. Консультацией нефролога это нельзя было назвать
Евген 05 Травень 2025
Сподобалося що прийом відбувся точно по графіку у свій час. В клініці чистенько, охайно, колектив гарний, привітний, дуже сподобався. Лікар, Сіренко Оксана Юріївна, професійно дала консультацію, пояснила на що потрібно звернути увагу по здоровʼю. Мені все сподобалося, дуже дякую лікарю!
Дар'я 05 Травень 2025
Ми незадоволені клінікою. Ми були записані до лікаря хірурга на певний час, прийом довелося чекати 20-25 хвилин, тому що інший лікар домовився провести свою пацієнтку на прийом до лікаря, а нам довелося чекати, нам це не сподобалося
Аліна 28 Квітень 2025
Хороша доволі клініка. У клініці гарно, чисто, досить привітний медперсонал, який завжди допоможе. Загалом візит пройшов максимально добре у цій клініці.