add_box Алергологія Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія ... ще
Центр хірургії та реабілітації "Геліос" — це сучасне обладнання, досвідчені лікарі, індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Фахівці центру — лікарі з великим досвідом наукової діяльності та практичної медицини, які володіють найсучаснішими медичними технологіями і методиками. Діагностика, лікування, профілактика, реабілітація, а також надання медичних послуг всім членам сім'ї у рамках програми «Сімейний лікар»
ЕКГ/ Моніторування ЕКГ та артеріального тиску, стрес-тест/ спекл-трекінг/ ЕЕГ/ Аудіограма
Лікування онкологічних захворювань
Хіміотерапія
Перевірені відгуки про клініку
Андрій 27 Травень 2025
Все сподобалось. Все було добре.
Юлія 25 Травень 2025
Доволі добре пройшов візит у цій клініці, дуже все сподобалося.
Евгений 08 Травень 2025
Не первый раз пользовались услугами клиники, после последнего приема у нефролога, навряд ли когда-нибудь еще обратимся в эту клинику. Консультацией нефролога это нельзя было назвать
Алла 07 Травень 2025
Конопкіна Ольга Сергіївна дуже доброзичлива людина і зорієнтувала що робити самій не відкладній ситуації. Лікарем задоволена залишилась
Евген 05 Травень 2025
Сподобалося що прийом відбувся точно по графіку у свій час. В клініці чистенько, охайно, колектив гарний, привітний, дуже сподобався. Лікар, Сіренко Оксана Юріївна, професійно дала консультацію, пояснила на що потрібно звернути увагу по здоровʼю. Мені все сподобалося, дуже дякую лікарю!