Акції та знижки приватних клінік

50 грн. знижки на консультацію Професора, нейрохірурга
Знижка на період квітневих свят "Подбай про своїх близьких, подаруй їм турботу".
31 днiв
Пакет « Преміум » в Оксфорд Медікал Дніпро
Пакет ведення вагітності « Преміум »
Пакет « Стандарт » в Оксфорд Медікал Дніпро
Пакет ведення вагітності « Стандарт »
Національний скринінг здоров’я 40+ в ОН Клінік Дніпро
«Національний скринінг здоров’я 40+» — державна програма профілактичних медичних обстежень для громадян України віком 40 років і старше, спрямована на раннє виявлення факторів ризику та початкових проявів: серцево-судинних захворювань; цукрового діабету; порушень психічного здоровʼя.
CHECK-UP «ТЕРАПЕВТИЧНИЙ»
Дорогі пацієнти! Медичний центр "Оксфорд Медікал Дніпро" пропонує вам зробити Check-Up свого здоров'я у відділенні терапії. Лікарі терапевти нашої клініки рекомендують проходити подібні Check-Up один або два рази на рік, навіть за відсутності скарг.
CHECK-UP "Я здорова" в Оксфорд Медікал Дніпро
Дорогі жінки! Медичний центр "Оксфорд Медікал Дніпро" пропонує вам скористатися вигідною пропозицією Сheck-Up «Я здорова» у відділенні гінекології. Лікарі гінекологи нашої клініки рекомендують проходити подібні Check-Up один або два рази на рік.
CHECK-UP "Я здорова+" в Оксфорд Медікал Дніпро
CHECK-UP "Чоловіче здоров’я" в Оксфорд Медікал Дніпро
Медичний центр "Оксфорд Медікал Дніпро" пропонує вам скористатися вигідною пропозицією Сheck-Up «Чоловіче здоров’я» у відділенні урології. Лікарі урологи нашої клініки рекомендують проходити подібні Check-Up один або два рази на рік.