Офтальмолог, вищої категорії Русина Людмила Вікторівна має досить значний стаж роботи. Проводить лікування таких захворювань як міопія, гіперметропія, астигматизм, спазм акомодації, астенопії різного походження, косоокість, кон'юнктивіт, блефарит, халязіон, ячмінь.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 455 відгуків
Катерина 20 Лютий 2025
Візит пройшов чудово, все було просто добре. Людмила Вікторівна прекрасний лікар, мені все підходить у плані лікування, дійсно все ідеально. Лікар гарно мені допомогла.
Лев 18 Лютий 2025
Лікарка добра та уважна. Рекомендую
Наталія 10 Лютий 2025
Все дуже сподобалося, лікарка дуже уважна. відбулося покращення зору після призначеного лікування, дякую.
Олена 04 Лютий 2025
Мене все влаштувало на прийом, лікарка, консультація сподобалися, дякую.
Давид 30 Січень 2025
Лікар дуже чуйна, має індивідуальний підхід до дитини, дитина не нервувала на прийомі, все було дуже добре. Лікар надала кваліфіковану консультацію, нам сподобалося
Варвара 21 Січень 2025
Хороший врач, внимательная, все рассказала, перед приемом позвонила и уточнила какие капли капаем, на приеме доктор провела осмотр, назначила капли, с доктором можно быть на связи, прием понравился
Анна 14 Січень 2025
Была у доктора уже второй раз за год. Врач супер. Хочу приехать теперь вместе с ребенком через полгодика приблизительно. Очень рекомендую. Доктор не просто выписывает очки, а нашла у меня небольшое косоглазие - теперь лечим
Владислав 07 Січень 2025
Анна 06 Січень 2025
Очень хороший доктор, консультация была доступной и очень подробной, все имеющиеся вопросы обговорили, прием понравился
Світлана 25 Грудень 2024
Все було дуже інформативно, сподобався підхід до дитини, лікар все ретельно перевірила декілька разів і тільки після того надала заключення й інформативне лікування.