Дніпро
Лікар Офтальмолог Русіна Людмила Вікторівна на Doc.ua

Відгуки про Русіна Людмила Вікторівна

Офтальмолог, вищої категорії Русина Людмила Вікторівна має досить значний стаж роботи. Проводить лікування таких захворювань як міопія, гіперметропія, астигматизм, спазм акомодації, астенопії різного походження, косоокість, кон'юнктивіт, блефарит, халязіон, ячмінь.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 449 відгуків

Анна 14 Січень 2025
Была у доктора уже второй раз за год. Врач супер. Хочу приехать теперь вместе с ребенком через полгодика приблизительно. Очень рекомендую. Доктор не просто выписывает очки, а нашла у меня небольшое косоглазие - теперь лечим
Владислав 07 Січень 2025
Анна 06 Січень 2025
Очень хороший доктор, консультация была доступной и очень подробной, все имеющиеся вопросы обговорили, прием понравился
Світлана 25 Грудень 2024
Все було дуже інформативно, сподобався підхід  до дитини, лікар   все ретельно перевірила декілька разів і тільки після того надала заключення й інформативне лікування.
Софія 17 Грудень 2024
Лікарка вищої кваліфікації. Рекомендую
Валерій 16 Грудень 2024
Гарний лікар, візит чудово пройшов.
Галина 10 Грудень 2024
Вже не вперше мій візит до лікаря Русіної Людмили Вікторівни! І кожного разу я ще більше переконуюсь, що це дуже професійний спеціаліст. Дуже уважна, розумна людина в професіонал у своїй справі.
Інна 07 Грудень 2024
Чудовий лікар. Якісно провела обстеження. Кожну свою дію коментувала та пояснювала так, що на прикінці прийому не виникло жодного питання. Все було зрозуміло. Наступного разу прийду на прийом тільки до Людмили Вікторівни.
Наталія 03 Грудень 2024
Лікарка дуже хороший фахівець, все зрозуміло пояснила в чому проблема та призначила лікування. Дуже сподобався візит
Елла 02 Грудень 2024
Лікар була досить уважна у своїй роботі. Загалом візит пройшов дуже добре.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу