Водяник Вадим Валерійович - провідний офтальмолог із понад 15 000 успішно прооперованих пацієнтів. Лікар приймає пацієнтів від 15 років. Спеціалізується на лікуванні катаракти, глаукоми, короткозорості, астигматизму, запальних захворювань ока. Виконує сучасні мікрохірургічні втручання: факоемульсифікацію катаракти, лазерну корекцію зору, імплантацію ІОЛ, операції при глаукомі. Засновник і головний лікар медичного центру «Гіппократ». Головний офтальмолог Луганської області. Голова Асоціації офтальмологів ASOEP (Луганський осередок). Президент ГО «Асоціація медиків Луганської області». Асистент кафедри офтальмології ЛДМУ. Постійний учасник міжнародних офтальмологічних конгресів і конференцій (Париж, Барселона, Амстердам, Стамбул, Київ, Одеса), де представляє власні клінічні кейси з рефракційної хірургії.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 11 відгуків
Иван 05 Вересень 2026
Маргарита 06 Липень 2026
Уважний лікар, сподобалося швидке обслуговування, дуже дякую.
Валерій 06 Липень 2026
Візит пройшов добре, дякую.
Альона 08 Квітень 2026
Лікар Вадим Валерійович компетентний. Вирішав нашу проблему .Все влаштувало на візиті.
Богдана 01 Квітень 2026
Хороший специалист, прием прошел хорошо
Олексій 23 Березень 2026
Добре пройшла консультація провели обстеження очей все розписали. Мені сподобалось
Олександра 12 Листопад 2025
Все було добре на візиті в лікаря.
Олена 30 Вересень 2025
Отличный доктор. Все прошло замечательно, все хорошо.
Константин 03 Вересень 2025
Все було чітко, по факту, провели діагностику, лікар назначив лікування. Лікарем повністю задоволені
Ксенія 19 Липень 2025
Компетентний лікар, пояснив мій стан і пояснив що могло спричинити захворювання, розписав лікування і перевірив зір, прийом пройшов добре, мені все сподобалося, планую звертатись ще