Водяник Вадим Валерійович - провідний офтальмолог із понад 15 000 успішно прооперованих пацієнтів. Лікар приймає пацієнтів від 15 років. Спеціалізується на лікуванні катаракти, глаукоми, короткозорості, астигматизму, запальних захворювань ока. Виконує сучасні мікрохірургічні втручання: факоемульсифікацію катаракти, лазерну корекцію зору, імплантацію ІОЛ, операції при глаукомі. Засновник і головний лікар медичного центру «Гіппократ». Головний офтальмолог Луганської області. Голова Асоціації офтальмологів ASOEP (Луганський осередок). Президент ГО «Асоціація медиків Луганської області». Асистент кафедри офтальмології ЛДМУ. Постійний учасник міжнародних офтальмологічних конгресів і конференцій (Париж, Барселона, Амстердам, Стамбул, Київ, Одеса), де представляє власні клінічні кейси з рефракційної хірургії.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 2 відгуки
Ксенія 19 Липень 2025
Компетентний лікар, пояснив мій стан і пояснив що могло спричинити захворювання, розписав лікування і перевірив зір, прийом пройшов добре, мені все сподобалося, планую звертатись ще
Наталія 07 Липень 2025
Лікар доволі уважний спеціаліст, добре провів консультацію. На візиті дуже все сподобалося, Вадим Валерійович дійсно хороший лікар. Обов'язково запишуся на повторний візит саме до цього лікаря.