Днепр
Врач Офтальмолог Русина Людмила Викторовна на Doc.ua

Отзывы о Русина Людмила Викторовна

Консультация от500 грн
Офтальмолог, высшей категории Русина Людмила Викторовна имеет весьма внушительный стаж работы. Проводит лечение таких заболеваний как миопия, гиперметропия, астигматизм, спазм аккомодации, астенопии различного происхождения, косоглазие, конъюнктивит, блефарит, халязион, ячмень.
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 438 отзывов

Оксана 06 Ноябрь 2024
Лікарка дуже уважна, все розклала по полицях. Сподобався візит.
Вікторія 05 Ноябрь 2024
Лікарка чудовий фахівець, розповіла навіть більше ніж я очікувала. Все сподобалось
Валерія 22 Октябрь 2024
Людмила Вікторівна - це найкращий лікар, якого я коли-небудь зустрічала, дуже приємна людина і професіонал свого діла, уважно оглянула дитину, зрозуміло і детально все пояснила, знайшла підхід до дитини і була дуже терплячою. Донька дуже сором'язлива, але з Людмилою Вікторівною залюбки спілкувалася... Доня в захваті від лікаря і прийому, я теж!
Онищенко Анастасія 08 Октябрь 2024
Дуже класна лікарка! Все детально розпитала, перевірила, подивилася аналізи, які я раніше здавала, щоб знайти причину проблеми і найкраще рішення. Надала дуже докладну консультацію. Якщо треба, зможе порадити хорошого хірурга для оперативного лікування. Це вже не кажучи про те, що вона дуже ввічлива і доброзичлива людина. Щиро рекомендую цю спеціалістку.
Тетяна 03 Октябрь 2024
Лікарка зробила повне обстеження очей, я отримала консультацію та відповіді на свої запитання які мене цікавили. Рекомендую
Камілла 20 Сентябрь 2024
До лікарки звертаємося не вперше, ходимо до неї усією родиною, гарна людина і чудовий фахівець, дуже задоволені, дякую.
Игорь 16 Сентябрь 2024
Хороший доктор, профессионал, приятная в общении, прием понравился
Олена 12 Сентябрь 2024
Візит пройшов чудово. Немає абсолютно ніяких зауважень по роботі лікаря і потому як пройшов сам візит.
Крістіна 10 Сентябрь 2024
Консультацією залишились задоволеними - навіть не очікували такого результату!
Лоліта 03 Сентябрь 2024
Ми задоволені візитом. До лікаря звертаємося вже не перший рік, лікар добре ставиться до дітей, хороший спеціаліст, професійний, комплексний підхід з вирішення проблеми
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Врачи поблизости