Сторінка 3. Сторінка 3:Клініки Терапевтичні у Києві - Дарницького району (36)
Ціна на послуги лікаря терапевта у Києві у районі Дарницький
- Нд: 9:00-15:00
- Пн-Пт: 9:00-17:00
- Пн-Пт: 9:00-18:00
- Нд: вихідний
Клініка естетичної медицини пропонує пацієнтам комплексний підхід до збереження і продовження здоров’я, молодості, краси та довголіття. Основні напрямки клініки: дерматологія, дерматохірургія, дерматокосметологія, ендокринологія, естетика тіла. ще
Багатопрофільна клініка для всієї родини, надає послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей за такими напрямками: терапія, фізіотерапія, апаратна та ін'єкційна косметологія, педіатрія, традиційна і нетрадиційна медицина, неврологія, вертебрологія та ін.
вул. Драгоманова, 31 б. На карті
Дарницький , м.Харківська, м.Позняки
вул. Героїв Дніпра, 67. На карті
Оболонський , м.Героїв Дніпра
вул. Івана Драча 3. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська
Лікарі терапевти в даній клініці
дивитись всеНаш медичний центр, що працює з 2008 року, у 2024 році пережив значний ребрендинг та суттєве оновлення спектру послуг. Ми пишаємося тим, що вже понад 15 років надаємо високоякісну та кваліфіковану медичну допомогу, яка відповідає сучасним стандартам охорони здоров'я ще
Стоматологічна клініка Ddent - медичний центр, що надає повний спектр стоматологічних послуг. У клініці представлені такі напрямки, як: ортопедія, ортодонтія, терапія, хірургія. Діє дитяче відділення ще
Медичний центр працює в 3 напрямках -медичні довідки -консультація лікарів -аналізи ще
вул. Гетьмана Павла Полуботка, 32. На карті
Дарницький , м.Дарниця
Лікарі терапевти в даній клініці
дивитись всеЗасновники клініки Mydent — стоматологи в другому поколінні. Тому, любов і турбота про здоров'я кожного — головна цінність і місія клініки. Фахівці Mydent проходили навчання в найпрестижніших університетах країни і Європи. Всі матеріали, обладнання, кожна деталь тут відповідає світовим стандартам. ще
Медичний центр Дерматології та Алергології спеціалізується на лікуванні всіх видів шкірних захворювань, захворювань волосся і нігтів дорослих і дітей. Проводять дослідження та видалення новоутворень шкіри. В медичному центрі проводиться цифрова дерматоскопія на німецькому апараті FotoFinder ATBM Master, який вважають найкращим серед дерматоскопів в усьому світі. Це дозволяє найбільш детально оглянути новоутворення на шкірі, точно поставити діагноз та визначити подальші дії. Додатково клініка спеціалізується на естетиці та проблемах вікових змін і пропонує великий спектр ін’єкційних та апаратних процедур. Медичний центр пропонує лікування пігментних плям, судин на шкірі обличчя і тілі, акне (вугрової хвороби), розацеа на найкращому в своїй галузі апараті Lumenis M22. ще
вул. Дніпровська набережна, 25Б. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
Сімейна клініка для дітей “Наш доктор” - ми працюємо з 2004 року, об’єднали професійних лікарів, сучасне обладнання та турботливу атмосферу для того, щоб з самого першого дня життя наші пацієнти відчували захист. В клініці працюють дитячі лікарі, практично усіх спеціальностей. Консультації проводимо в клініці та on-line, є виклик лікаря додому. ще
вул. Срібнокільська, 1. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
Клініка «Мілада» спеціалізується на лікуванні бронхіту, бронхіальної астми, а також інших хвороб, використовуючи унікальну методику алерголога-пульмонолога Станіслава Йосиповича Дембіцького. У клініці ведуть прийом фахівці з гастроентерології, іррідодіагностики, кардіології, сексопатології, вертебрології, психотерапії, фітогомеопатії, психотерапії. У «Мілада» проводять квантову терапію, голкорефлексотерапію, психоаналіз, діагностику по Фоллю ще
вул. А. Ахматової, 16а, 2 поверх. На карті
Дарницький , м.Позняки
Київська міська клінічна лікарня №1 розпочала свою діяльність з 1951 і близько 70 років є головним медичним закладом, який забезпечує потреби населення у кваліфікованій, доступною, своєчасною медико-консультативної, лікувальної та діагностичної допомоги жителям міста Києва. ще
Харківське шосе 121. На карті
Дарницький , м.Червоний хутір