Лікар Гастроентеролог, Кардіолог, Терапевт, УЗД-фахівець Суховерко Ірина Петрівна на Doc.ua

Відгуки про Суховерко Ірина Петрівна

Лікар першої категорії
Кваліфікований лікар-терапевт, в професійні інтереси якого входить: діагностика та лікування пацієнтів із захворюваннями, що мають різну етіологію (патології системи дихальних шляхів, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, сечовидільної системи). Також Ірина Петрівна проводить консультації з приводу профілактики захворювань і їх ускладнень
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 240 відгуків

Валерій 15 Липень 2025
Інна 06 Липень 2025
Скарг ніяких немає, дуже все сподобалося на візиті у цього лікаря.
Ірина 04 Липень 2025
Мені все дуже сподобалося, я дуже задоволена, лікар супер!  Лікар назначив дуже хороше лікування, надалі буду в Ірини Петрівни обслуговуватися і лікаря раджу людям
Наталія 24 Червень 2025
Мені все дуже сподобалось, Ірина Петрівна дуже гарна лікарка, надала необхідну допомогу, все доступно пояснила і розказала, консультація пройшла добре, все було як треба.
Анастасія 08 Травень 2025
Вже не перший раз на прийомі у лікаря все добре сподобалося хожу до неї лікуватись
Клавдія 06 Травень 2025
Лікар надзвичайно чуйна людина, уважна у своїй роботі. Мені дуже все сподобалося на візиті.
Олена 21 Квітень 2025
Сподобалось що лікар чудовий як фахівець добра клініка все сподобалось
Оксана 15 Квітень 2025
Подобается професіолізм лікаря все розповіла
Олена 03 Квітень 2025
Дуже залишилися задоволені візитом у цього лікаря. У свій час лікар дуже допомогла моєму синові у лікуванні, тепер от матері. Ірина Петрівна дійсно професійний лікар, класно знає свою справу. Дякуємо велике за допомогу.
Тетяна 09 Березень 2025
Лікарка була уважна. Ставила питання, поміряла мій тиск, вислухала мою скаргу, дала рекомендації. Я задоволена
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу