Квалифицированный специалист, в профессиональные интересы которого входит: диагностика и лечение пациентов с заболеваниями, имеющими различную этиологию (патологии системы дыхательных путей, сердечно-сосудистой системы, желудочно-кишечного тракта, мочевыделительной системы). Также, Ирина Петровна проводит консультации по поводу профилактики заболеваний и их осложнений
Дуже професіональна лікарка, і прослухала, і промацала, й продивилась, була не консультація, а як лекцію прослухали! Усе розповіла, розказала. Мені дуже сподобалась Ірина Петрівна, Хай Господь дає їй здоров'я, щоб нас лікувати!.
Юлія 18 Сентябрь 2023
Лікарка така предметна, приділила достатньо часу, відповіла на усі питання. Вона велика молодець. Усе пройшло добре.
Анна 14 Сентябрь 2023
Консультацією залишилась задоволена, все сподобалось. Лікар дуже допомогла
Тетяна 20 Июль 2023
Дуже приємний і кваліфікований лікар
Каріна 08 Июль 2023
Візитом залишилась задоволена - усе пройшло добре.
Ірина 05 Июль 2023
Мене зустріла привітна, компетентна лікарка, від якої я отримала професійну консультацію. Візитом залишилась повністю задоволена. Рекомендую.
Анастасія 27 Июнь 2023
Гарний лікар, гарно все розповіла, дала рекомендації, прийом сподобався
Любов 08 Декабрь 2022
Дуже гарний лікар, дуже чемна. Якісна консультація, прийомом дуже задоволені
Ірина 12 Январь 2022
Все сподобалося, лікар приділила достатньо часу, зробила ретельний огляд УЗД, призначила лікування. У разі потреби звертатимуся до неї ще й усім рекомендуватиму.
Людмила 30 Ноябрь 2021
Ирина Петровна умница! Она очень понравилась за её внимание и понимание, и хорошие рекомендации. Я довольна.