Київ
Doctor Home, медичний центр на  вул. Драгоманова

Doctor Home, медичний центр на вул. Драгоманова

Медичний центр
8відгуків
add_box Дерматологія Неврологія Ортопедія Оториноларингологія Педіатрія Психіатрія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Doctor Home - це медичні послуги вдома та в клініці за доступними цінами! Основна спеціалізація - це надання первинної медичної допомоги вдома. До ваших послуг: педіатр, терапевт, медсестра, невропатолог, отоларинголог (ЛОР), хірург, ендокринолог, ортопед, дерматолог. Медичний центр постійно розширює перелік своїх фахівців, щоб Ви мали можливість отримати консультацію вдома/в клініці/ онлайн з будь-якого питання про своє здоров'я чи здоров'я Ваших близьких!
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Драгоманова, 2-Бна карті
Дарницький м.Позняки
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Doctor Home — мережа клінік, яка впроваджує новий стандарт медичної допомоги вдома!

Більшість людей нині вже добре знайомі із викликом терапевта / педіатра додому. Але відвідування вузькопрофільних спеціалістів, чи проведення апаратних досліджень (УЗД / ЕКГ) вдома, здається просто чимось фантастичним. Саме тому, медичний центр докорінно змінює таке уявлення, роблячи фантастичне реальним!

До Ваших послуг висококваліфіковані лікарі, яких можна викликати додому як у складі мед.бригади (разом з медсестрою, для невідкладного початку лікування), так і окремо для проведення профільної консультації!

В Doctor Home працюють одні з кращих лікарів Києва різних спеціальностей, які радо нададуть розгорнуту консультацію у зручному для Вас форматі: у клініці, у Вас вдома чи онлайн!

Терапевти, педіатри, невропатологи, отоларингологи (ЛОРи), хірурги, ендокринологи, ортопеди, дерматологи, психіатри - медичний центр  постійно розширює перелік своїх спеціалістів, аби Ви мали можливість отримати консультацію вдома/у клініці/ онлайн з будь-якого питання щодо Вашого здоров’я чи здоров’я Ваших близьких! Довіряйте своє здоров’я професіоналам та будьте впевнені, що  Doctor Home віднайде найкоротший шлях до Вашого одужання!

Перелік спеціалістів:

• Невропатолог

Послуги вдома:

• Вакцинація
  • УЗД та ЕКГ дослідження вдома
  • Ін'єкції, крапельниці та інші маніпуляції
  • Широкий спектр лабораторних аналізів
  • Виклик медичної бригади (лікар+ медсестра)
Перевірені відгуки про клініку
Марія 07 Березень 2025
Візит пройшов добре. Дякую.
Єва 15 Листопад 2024
 Клініка в гарному стані, хороший ремонт. Клініка сподобалася
Олександр 23 Квітень 2024
Мені все сподобалося, на ресепшен дуже приємна дівчина, дуже уважна, допомогла з дитиною
Валерія 11 Березень 2024
Все було добре.