Лікар Гастроентеролог, Терапевт Ткачук Христина Вікторівна на Doc.ua

Відгуки про Ткачук Христина Вікторівна

Лікар спеціалізується на профілактиці та лікуванні захворювань органів дихальної, серцево-судинної та сечостатевої систем. Володіє методами клінічної діагностики та лікування хронічних гастроентерологічних захворювань, виразкової хвороби, дисфункції жовчовивідних шляхів, порушень роботи тонкого кишечника, рефлюксной хвороби та інших станів, а також приймає пацієнтів з ускладненнями після прийому нестероїдних протизапальних засобів, антибіотиків, гормонів і т.д. Проводить купірування гострих патологій органів шлунково-кишкового тракту, включаючи гастрити всіх типів, Діагностує вірусні захворювання печінки, хронічний панкреатит, холецистит, ожиріння, гепатит різної етіології, цироз, його ускладнення і ін. Здійснює прийом дітей з 16 років
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 58 відгуків

Олексій 01 Червень 2026
Ми потрапили до гарного терапевта. Христина Вікторівна не один раз нас лікувала, ми всім задоволені
Татьяна 08 Серпень 2022
Визитом осталась очень довольна, всем рекомендую!
Віктор 12 Липень 2022
Христина 28 Грудень 2021
Прийом сподобався, лікар професійний, гарний підхід до вирішення проблеми.
Наталія 25 Грудень 2021
Виктор 23 Грудень 2021
Анастасія 02 Грудень 2021
Доктор все подробно объяснила в чем проблема, как лечить и прописала лечение. Консультация понравилась
Владимир 15 Листопад 2021
Павло 05 Листопад 2021
Владимир 15 Жовтень 2021
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6

Лікарі поблизу