Київ
Лікар Гастроентеролог, Терапевт, Ендокринолог Шляхова Катерина Михайлівна на Doc.ua

Відгуки про Шляхова Катерина Михайлівна

Захворювання щитоподібної залози Цукровий діабет Інсулінотерапія: ініціація інсулінотерапії, корекція дози, переведення на інші види інсуліну за необхідності Патології гіпофіза, зокрема гіперпролактинемія Патології наднирників, зокрема гіперандрогенія Ендокринне ожиріння Планування та ведення вагітності у жінок з цукровим діабетом, гестаційним діабетом, зокрема на інсуліні, порушеною функцією щитоподібної залози Захворювання шлунково-кишкового тракту (гастрити, виразки, ерозії шлунка та дванадцятипалої кишки, захворювання тонкої кишки, синдром подразненого кишківника, коліти, гострий та хронічний панкреатит, гострий та хронічний холецистит, гепатити) Втома (у т.ч. і хронічна) Захворювання бронхів і легень Захворювання серцево-судинної системи Лікування анемій (фолієво-, В12-, залізодефіцитної та інших) Публікації лікаря: Купання на Водохреща: поради та рекомендації лікаря
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 90 відгуків

Ніна 15 Грудень 2024
Лікарка сподобалася, я дуже задоволена, дякую.
Валерія 30 Листопад 2024
Я дуже задоволена прийомом і лікаркою, мені все сподобалося, дякую.
Наталя 30 Листопад 2024
Лікар дуже сподобалася! Лікар дуже відкрита, дуже приємна в спілкуванні, багато чого розказала, відповіла на всі мої питання, дала рекомендації по іншім проблемам, поставила діагноз. Лікар призначила ліки, ліки дієві, я почала лікуватися і я бачу вже покращення стану
Катерина 30 Листопад 2024
Лікар все добре розповіла, приділила багато уваги, прийом сподобався
Дмитро 15 Вересень 2024
Візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Дар'я 29 Серпень 2024
Все було добре, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Дмитро 13 Червень 2024
Сподобалось обслуговування, те як лікарка усе докладно та зрозуміло пояснила.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Оксана 02 Червень 2024
Візитом залишилась задоволеною, бо отримала очікуване.
Юлія 30 Травень 2024
 Лікар дійсно хороший спеціаліст.Оцінюю високою оцінкою роботу лікаря.
Олександра 07 Травень 2024
Консультація пройшла добре, отримала усе, на що розраховувала.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 chevron_right

Лікарі поблизу