Сторінка 10. Сторінка 10:Дерматологічні клініки у Києві (132)
- Пн-Пт : 9:00-18:00
- Пн-Пт: 9:00-18:00
- Сб: вихідний
- Нд: вихідний
- Wi-Fi зона,
"ГруальМед" – це сучасний медичний заклад, який надає консультаційні, діагностичні послуги та лікування в області: дерматології, трихології, гастроентерології, УЗД, подології, хірургії, сестринської справи. Підтримка здоров'я пацієнтів - наш пріоритет. У нас постійні акції та гнучна система знижок. Запрошуємо вас до нашого центру для найкращої медичної допомоги в вашому районі. ще
вул. Братиславська, 14 Б На карті
Деснянський , м.Чернігівська, м.Лісова
Лікарі дерматологи, дерматохірурги в даній клініці
дивитись всеМережа медичних коворкінгів Kabimed – це новий формат сучасних медичних просторів, де незалежні лікарі різних спеціалізацій проводять приватну практику. Ви приходите не в лікарню, а безпосередньо до свого лікаря, який знає вашу історію і веде прийом поруч з будинком. Мережа медичних коворкінгів Kabimed розташована у нових густонаселених житлових комплексах Києва, Ірпеня та Броварів. ще
пр-т Перемоги, 67а, ЖК «Нивки Парк» (ст.м. «Нивки»). На карті
Святошинський , м.Нивки
Медичний центр Дерматології та Алергології спеціалізується на лікуванні всіх видів шкірних захворювань, захворювань волосся і нігтів дорослих і дітей. Проводять дослідження та видалення новоутворень шкіри. В медичному центрі проводиться цифрова дерматоскопія на німецькому апараті FotoFinder ATBM Master, який вважають найкращим серед дерматоскопів в усьому світі. Це дозволяє найбільш детально оглянути новоутворення на шкірі, точно поставити діагноз та визначити подальші дії. Додатково клініка спеціалізується на естетиці та проблемах вікових змін і пропонує великий спектр ін’єкційних та апаратних процедур. Медичний центр пропонує лікування пігментних плям, судин на шкірі обличчя і тілі, акне (вугрової хвороби), розацеа на найкращому в своїй галузі апараті Lumenis M22. ще
вул. Дніпровська набережна, 25Б. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
Лікарі дерматологи, дерматохірурги в даній клініці
дивитись всеМедичний центр “Філософія Здоров’я” — сучасна мультипрофільна клініка у Києві! Ми пропонуємо широкий спектр медичних послуг для дорослих та дітей, забезпечуючи високий рівень догляду та комфорту для наших пацієнтів. Незалежно від вашої потреби, ви зможете знайти спеціаліста в області стоматології, гінекології, ультразвукової діагностики, педіатрії, неврології, отоларингології, проктології, кардіології, флебології, дерматології, косметології та інших. ще
вул. Загорівська, 1Г. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська
Кабінет лікаря розміщений в нежитлових приміщеннях першого поверху житлового будинку в салоні краси. Салон, в якому розташований кабінет лікаря має окремій вхід з фасаду будівлі. Прийом відвідувачів проводиться, переважно, за попереднім записом. Очікування відвідувачів відбувається в комфортабельному холі з робочим місцем адміністратора, для зберігання верхнього одягу є гардероб. Лікувальний кабінет та допоміжні приміщення обладнані відповідними меблями та устаткуванням, все технологічне обладнання в робочому стані. ще
Лікарі дерматологи, дерматохірурги в даній клініці
дивитись всеКлініка ін’єкційної та апаратної косметології. Дерматологія. ще
Лікарі дерматологи, дерматохірурги в даній клініці
дивитись всеБагатопрофільний медичний центр, який надає якісні та доступні медичні послуги первинного та вторинного рівня. Клініка обладнана сучасним японським обладнанням, що дозволяє якісно та швидко проводити складні діагностичні та оперативні втручання ще
вул. Микільсько-Слобідська, буд 8, офіс 2403. На карті
Дніпровський , м.Лівобережна
В клініці «Смартмед» проводиться комплексна діагностика і лікування всього організму методом частотного резонансу (функціональний скринінг), вегетативного тестування. Це найшвидший метод провести повне обстеження всього організму. ще
вул. Мостицька 9 . На карті
Подільський , м.Лук'янівська, м.Почайна
OUTRÈ CLINIC - центр здоров'я та краси основним нашим завданням та ідеологією є турбота про здоров'я людини та запобігання хворобам раніше, ніж стан організму дав збій ще
Лікарі дерматологи, дерматохірурги в даній клініці
дивитись всеЛікарі дерматологи, дерматохірурги в даній клініці
дивитись всеКосметологічний салон MARAFET - це команда кваліфікованих косметологів та майстрів, які надаю великий спектр косметологічних послуг. У салоні майстри застосовують новітні технології, індивідуальний підхід надаючи високу якість послуг. Професійні косметологи складають індивідуальні програми лікування та догляду за обличчям використовуючи в роботі сучасні засоби, методики, програми та процедури. ще