Ірина Юріївна спеціалізується на комплексному догляді за проблемною шкірою, терапії хронічних, а також бактеріальних і грибкових уражень шкірного покриву, різноманітних дерматитів, всіх видів екземи, псоріазу, розацеа, себореї і т.д. Проводить діагностику шкірних утворень, родимих плям і родимок
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 155 відгуків
Олена 13 Лютий 2025
Лікарка приємна та чудова людина, сприяє до себе, дуже просто все розповідає та пояснює. Рекомендую
Направлено до клініки
Владислав 10 Лютий 2025
В цілому прийом пройшов добре, але деякі моменти не сподобалися. Лікар під час візиту відволікалася на сторонні дзвінки, лікар дерматолог огляд пацієнта проводила без медичних рукавиць. А в цілому все було кваліфіковано, рекомендації отримали
Денис 28 Січень 2025
Дуже задоволений лікарем! Професіонал, приємна і уважна, зацікавлена у видужанні пацієнта. Пояснила все від А до Я. До такого лікаря приємно ходити.
Дякую за консультацію!
Павел 10 Серпень 2020
Роман 14 Липень 2020
Юля 16 Червень 2020
Доктор толковая и очень доступно все объясняет, ничего лишнего не назначала. Все прошло хорошо
Ирина 12 Червень 2020
Александр 12 Червень 2020
Все отлично, все идеально, мне все понравилось. Доктор помог. Все рассказал подробно. Вообще доволен, все прекрасно.
Николай 08 Червень 2020
Понравилось. У меня тяжелый случай, требующий долгого и дорогого лечения. Доктор все объяснила, выписала назначения - весьма бюджетно еще. Далее посмотрим, как пойдет. В общем, рекомендую как специалиста.