Київ
Клініка лагідної гастроентерології  «Якість життя»

Клініка лагідної гастроентерології «Якість життя»

Медичний центр
211відгуків
add_box Акушерство Анестезіологія Гастроентерологія Генетика Гінекологія Дерматологія ... ще
Клініка «Якість життя» - це нова гастроентерологічна клініка вузької спеціалізації, розташована в центрі Києва. У клініці проводять детальне дослідження організму на інноваційних апаратах експертного класу професійними лікарями вузької спеціалізації!
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Велика Житомирська, 14на карті
Шевченківський м.Лук'янівська м.Золоті ворота м.Майдан Незалежності
add_box Кардіологія Проктологія УЗ-діагностика Флебологія Сімейна медицина Ендоскопія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 7:30 - 18:00 access_time_filled сб - нд : 8:00 - 14:00
вул. Гетьмана Павла Полуботка 7на карті
Дніпровський м.Дарниця
add_box Акушерство Гінекологія Неврологія Педіатрія УЗ-діагностика Ендокринологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 7:30 - 18:00 access_time_filled сб : 8:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
с.Гатне, вул. Оптимістична, 1, 6 секціяна карті
Київська область м.Академмістечко
add_box Терапія Ендокринологія Сімейна медицина ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 7:30 - 16:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Лондонська/Єреванська, 16на карті
Солом'янський
add_box Акушерство Гінекологія УЗ-діагностика ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 7:30 - 14:00 access_time_filled сб : 8:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Героїв Сталінграда, 27на карті
Оболонський м.Мінська
add_box Акушерство Гінекологія Педіатрія УЗ-діагностика Сімейна медицина Ендоскопія
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 7:30 - 17:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Святошинська, 27на карті
Без района
add_box Акушерство Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія УЗ-діагностика Флебологія
access_time_filled пн - пт : 7:30 - 17:00 access_time_filled сб : 8:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул.Тростянецька, 8 Дна карті
add_box УЗ-діагностика Сімейна медицина ... ще
бул. Кольцова, 14 Жна карті
Святошинський
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

«Якість життя» - сучасна гастроентерологічна клініка, що спеціалізується на здоровому функціонуванні шлунково-кишкового тракту.

У цій клініці ви можете отримати як офлайн- так і онлайн-консультацію від гастроентеролога (дитячого та дорослого), дієтолога, терапевта, кардіолога. Більш того, якщо це необхідно, є можливість збирати консиліум лікарів або організувати виїзд фахівця додому.

У клініці проводяться ендоскопічні дослідження, такі як: відеоколоноскопія, відеоезофагогастродуаденоскопія (ВГДС) з проведенням ендоскопічних маніпуляцій (поліпектомія, взяття біопсії). Також проводимо визначення Helicobacter pylori під час проведення ВГДС. Всі ендоскопічні дослідження проводяться із застосуванням медикаментозного сну.

Також є можливість провести ультразвукову діагностику експертного рівня, що включає в себе проведення всіх видів УЗД з доплерографією, Еластографія компресійним методом і методом здвіговой хвилі з видачею фото УЗД пацієнтові.

У клініці виконують такі маніпуляції і операції, як: крапельна інфузія; підшкірна, внутрішньом'язова, внутрішньовенна ін'єкція.

У клініці використовують такі новітні технології та апарати експертного класу для дослідження організму людини, як: цифровий ендоскоп Evis Exera II Olympus CV - 180 і сучасний ультразвуковий апарат MyLab Eight від компанії Esaote.

Перевірені відгуки про клініку
Любомир 13 Березень 2025
Прис Ольга Олександрівна оглянула дитину, призначила лікування, не було додаткових запитань, відповіла на всі мої питання.
Віта 26 Лютий 2025
Клініка гарна, все добре, дякую.
Олег 24 Лютий 2025
Дуже все сподобалося у клініці. Досить привітні люди працюють, візит гарно пройшов.
Алла 19 Січень 2025
Мені дуже все сподобалося в цій клініці. Візит пройшов добре.
Катерина 06 Січень 2025
Все добре, але маю побажання до клініки, к холі замінити стільці на більш комфортні, адже на пластикових холодно сидіти, особливо для жінок це некомфортно.