add_box Неврологія Оториноларингологія Офтальмологія Хірургія Сімейна медицина Сурдологія
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Медіцентр «ЛІКАР ЛОР/ЗІР/НЕРВ» — це медичний заклад широкого профілю, фахівці якого надають якісну і професійну медичну допомогу дорослим і маленьким пацієнтам. У клініці є відділення стаціонару і власний операційний блок, обладнаний сучасною та високоточною апаратурою. Персонал клініки складається із досвідчених лікарів і кваліфікованого допоміжного персоналу, які працюють за покликанням із великим задоволенням
Клініка «Медицентр» - профільний медичний заклад для лікування ЛОР та офтальмологічних захворювань: від діагностики до хірургічного втручання.
✔️Офтальмологічні послуги:
Діагностика зору для дорослих та дітей
Оптика;
Широкий вибір оптики: Наші фахівці допоможуть підібрати оправи, що ідеально підходять для вашої форми обличчя та способу життя.
Підбір лінз, контактні лінзи для різних потреб: щоденні, місячні, торичні, мультифокальні.
Консультації щодо правильного догляду та використання контактних лінз;
Хірургія катаракти;
Лікування глукоми;
Лікування косоокості;
Лікування дакріоциститу (мікродренування носослізних каналів);
Офтальмопластика (блефорапластика, видалення новоутворень, усунення птозу та ін.);
Хірургія сітківки;
Внутрішньоочні інфекції та інше.
✔️ЛОР послуги:
Діагностика слуху та гортані
Отохірургія (усунення проблем з внутрішнім, зовнішнім та середнім вухом)
Ринохірургія
Лікування гортані
Септопластика (перегородка носа)
Аденоїдектомія та тонзилотомія
Видалення новоутворень
Отохірургія (усунення проблем з внутрішнім, зовнішнім та середнім вухом)
Невідкладна ЛОР допомога та інше
✔️ Діагностика слуху
Аудіометрія
Тимпанометрія
Імпедансометрія
КСВП (коливання електричних потенціалів)
Сурдологія
❗️В наявності широкий вибір слухових апаратів
МЕДИЦЕНТР - це:
Нішеві експерти зібрані з усієї країни, які мають практичний досвід роботи 10, 20 і навіть 30+ років
Потужна діагностична та хірургічна база укомплектована найсучаснішим обладнанням для вирішення найскладніших кейсів
Стаціонар з комфортними палатами тимчасового перебування
Сервіс 5* зіркового готелю
Для дорослих та дітей будь-якого віку
Перевірені відгуки про клініку
Анна 04 Грудень 2024
Дуже все сподобалося у цій клініці.
Олекса 08 Листопад 2024
Клініка затишна, зауважень не було
Василь 09 Жовтень 2024
Все дуже сподобалось. Ніяких проблем, все коректно, мене там чекали. Я задоволений.
Дмитро 20 Червень 2024
Все сподобалось - кваліфіковано, ввічливо, комфортно, на високому рівні.
Микола 10 Червень 2024
Все дуже сподобалося у цій клініці. Відношення у клініці до пацієнтів просто чудове. Нам все зробили оперативно та якісно. Все було досить добре у даній клініці. Дякуємо.