Сторінка 14. Сторінка 14:Дерматологічні клініки у Києві (132)

Послуга Ціна
Кріодеструкція одного утворення на шкірі обличчя (без вартості анестезії) 180 грн
    Преміум
    Клиника имеет высокий рейтинг и мы гарантируем быструю запись на прием
    Медичний центр
    Подологія, Трихологія, УЗ-діагностика, Хірургія
    • Паркінг,
    • Оплата карткою,
    • Wi-Fi зона,

"ГруальМед" – це сучасний медичний заклад, який надає консультаційні, діагностичні послуги та лікування в області: дерматології, трихології, гастроентерології, УЗД, подології, хірургії, сестринської справи. Підтримка здоров'я пацієнтів - наш пріоритет. У нас постійні акції та гнучна система знижок. Запрошуємо вас до нашого центру для найкращої медичної допомоги в вашому районі. ще

• Пн-Пт : 9:00-18:00
    • Сб : 9:00-17:00
    • Вс : выходной

вул. Братиславська, 14 Б На карті

Деснянський , м.Чернігівська, м.Лісова

Лікарі дерматологи, дерматохірурги в даній клініці

дивитись все
    Врач: Фахруддін Ганна Миколаївна. Онлайн запись к врачу на сайте Doc.ua (044) 337-07-07

Фахруддін Ганна Миколаївна

Дерматолог

Вартість прийому : 700 грн
    Медичний центр
    Акушерство, Алергологія, Андрологія, Венерологія, Вертебрологія, Гастроентерологія, Дерматологія, Дієтологія, Імунологія, Кардіологія, Косметологія, Мамологія, Мануальна терапія, Масаж, Неврологія, Нефрологія, Ортопедія, Офтальмологія, Проктологія, Психологія, Психотерапія, Пульмонологія, Ревматологія, Сексопатологія, Стоматологія, Терапія, Травматологія, Трихологія, УЗ-діагностика, Урологія, Флебологія, Хірургія, Ендокринологія ще

Медичний центр Святого Пантелеймона був відкритий в 2001 році родиною лікарів, які поставили собі за мету надавати якісну кваліфіковану медичну допомогу. Центр названий ім'ям цілителя Святого Пантелеймона. Досвідчені лікарі вже більше 15-ти років надає широкий спектр медичних послуг, покращуючи їх якість з кожним роком. ще

• Пн-Пт: 8:00-20:00
    • Сб: 8:00-18:00