Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Сексопатолог, Терапевт, Уролог, Ендокринолог Мірошников Ярослав Олегович на Doc.ua
Займається лікуванням різних захворювань, а також патологій статевої системи у чоловіків: циститу, уретриту, орхіту, фімозу, простатиту, пієлонефриту. Також спеціалізується на медичному вирішенні проблем по андрології (андропаузи, чоловічого безпліддя, раку простати, еректильної дисфункції).
Лікар Дієтолог, Ендокринолог Симбирьов Едуард Юрійович на Doc.ua
Лікар-ендокринолог, дієтолог. Займається діагностикою та лікуванням ендокринних захворювань, корекцією маси тіла. Розробляє авторські програми з корекції і закріплення ідеальної маси тіла.
Лікар Ендокринолог Большова Олена Василівна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Лікар-ендокринолог вищої категорії, доктор медичних наук, професор. Досконало володіє всіма методами діагностики і лікування хвороб ендокринних залоз.
Лікар Хірург, Ендокринолог Ульянченко В'ячеслав Михайлович на Doc.ua
Лікар-ендокринолог, хірург (вища категорія), проводить УЗД і ТАПБ (пункційну біопсію) щитовидної залози з метою лікування різноманітних патологій щитовидної залози.
Лікар Дієтолог, Терапевт, Ендокринолог, Нутриціолог Федоренко Наталія Анатоліївна на Doc.ua
Є консультантом у сфері збалансованого харчування і зниження ваги. Проводить діагностику і лікування різних форм ожиріння. Складає індивідуальну програму харчування при різних захворюваннях шлунково-кишкового тракту; для спортсменів, вагітних і годуючих. Є автором багатьох програм по корекції ваги.
Лікар Терапевт, Ендокринолог Голенок Вікторія Валеріївна на Doc.ua
Лікар-ендокринолог, терапевт займається виявленням та лікуванням хвороб внутрішніх органів, дихальних шляхів, алергічних проявів. Спеціалізується на лікуванні патологій щитовидної залози, порушень роботи наднирників і гіпофіза, гормональні збої. Підбирає комплексну терапію
Лікар Ендокринолог Кваченюк Андрій Миколайович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Андрій Миколайович проводить лікування, діагностику пацієнтів із захворюваннями ендокринної системи. Лікар лікує захворювання щитовидної залози, порушення обміну речовин, проводить оперативне втручання. Заслужений лікар України.
Лікар Ендокринолог Мельник Діана Петрівна на Doc.ua
Діана Петрівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ендокринної системи: надниркових залоз, щитовидної залози, гіпоталамо-гіпофізарної системи і т. д. Лікар надає кваліфіковану допомогу пацієнтам, що страждають на хворобу Адиссона, надмірною вагою, хворобою Іценко-Кушинга, нетоксичним багатовузловим зобом, післяопераційним гіпотиреозом, гіпоталамічним синдромом і т. д.
Лікар Ендокринолог Мельничук Анна Олександрівна на Doc.ua
Анна Олександрівна має 10 років досвіду та спеціалізується на супроводі пацієнтів з ендокринною патологією: діагностика, лікування, консультативне ведення по таким напрямкам , як порушення гормональної функції щитоподібної залози (гіпотиреоз, тиреотоксикоз) , аутоімунний тиреоїдит (АІТ), хвороба Грейвса , ендокринні порушення в гінекології . Учасник науково-практичної конференції “Школа Ендокринолога EndoSchool” 2021, 2022, 2023 рр. Слухач авторського курсу Марії Черенько «Гіперандрогенія та патологія наднирників» , пройшла тематичне удосконалення на базі НМАПО ім. Шупика «Інсулінотерапія», 2022.
Лікар Гінеколог, Онколог, УЗД-фахівець, Ендокринолог Личутіна Наталія Леонідівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології та УЗД-діагностиці. Займається лікуванням таких захворювань, як: кольпіт, цервіцит, ектопія, хламідіоз, гонорея, кандидоз, дисплазія та інші. Еріка Леонідівна постійно удосконалює свої навички кваліфікації на курсах і семінарах. Веде прийом для пацієнтів з 16 років