Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ендокринолог Куликова Людмила Володимирівна на Doc.ua
Лікар проводить діагностику захворювань щитовидної залози, через оцінку результатів УЗД - діагностики, пункційної біопсії, гормональних показників.
Лікар Ендокринолог Новікова Галина Павлівна на Doc.ua
Новикова Г.П. має успішний 30-річний досвід роботи з пацієнтами з цукровим діабетом 2 типу: її пацієнти мають хорошу компенсацію вуглеводного обміну, а значить, застраховані від прогресування діабетичних ускладнень. Галині Павлівні також вдається результативно справлятися з метаболічним синдромом, вона також має великий досвід лікування пацієнтів з патологіями щитовидної залози і надниркових залоз.
Лікар Гастроентеролог, Ендокринолог Пилипенко Ірина Анатоліївна на Doc.ua
Ірина Анатоліївна має вищу категорію з педіатрії та ендокринології, досконало володіє сучасними методиками діагностування, подальшого лікування хвороб педіатричного, а також ендокринологічного профілів
Лікар Ендокринолог Зябліцева Маргарита Валеріївна на Doc.ua
Маргарита Валеріївна - кандидат медичних наук, ендокринолог вищої категорії. Займається підбором дієти, коригує інсулінотерапію, веде діагностику і лікування цукрового діабету, лікує захворювання наднирників, ендокринної системи, метаболічного синдрому
Лікар Ендокринолог, Подолог Вербівська Ганна Сергіївна на Doc.ua
Ендокринолог, має вищу категорію. Діагностує і лікує діабетичну нейропатію (діабет стопи) - широко поширене ускладнення цукрового діабету. "Діабет стопи" - це процес патологічних змін стоп, які мають вигляд кістково-суглобових уражень, гнійно-некротичних процесів, а також виразок. Причина їх виникнення - специфічні зміни в периферичних нервах, судинах, шкірних покривах, кістках і суглобах, а також м'яких тканинах.
Лікар Ендокринолог Іваненко Галина Валентинівна на Doc.ua
Лікар-ендокринолог вищої категорії, займається лікуванням гормональних порушень, розладів і захворювань, викликаних цими порушеннями у всіх груп хворих.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець, Ендокринолог, Гінеколог-ендокринолог Зінченко Галина Гаврилівна на Doc.ua
Лікар гінеколог-ендокринолог, має більше 30 років стажу роботи, займається лікуванням урогенітальних інфекцій, передракових захворювань, преклімакса і ін.
Лікар Ендокринолог Андрусеньків Наталія Богданівна на Doc.ua
Наталія Богданівна фахівець з лікування захворювань ендокринних залоз. Діагностує порушення гормонального фону. Веде пацієнтів з цукровим діабетом, з вираженим дефіцитом маси тіла і ознаками ожиріння.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Ендокринолог Арендар Олена Анатоліївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на гінекології, ендокринології, оперативній гінекології. Виконує УЗД, гістероскопію, лапароскопічні операції, кріодеструкцію, а також радіохвильову коагуляцію. Лікує патології, що виникають в шийці матки, опущення стінок піхви/матки та ін.
Лікар Ендокринолог Маньковський Борис Микитович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Доктор медичних наук, професор, член-кореспондент НАМН України, обраний за фахом діабетологія, заслужений діяч науки і техніки України, головний консультант «Модерного діабетичного центру». Сфера професійних і наукових інтересів доктора Маньківського включає пошук нових методів профілактики, діагностики та терапії діабетичної нейропатії, порушень мозкового кровообігу та артеріальної гіпертензії при діабеті, супутніх порушень в роботі організму при метаболічному синдромі.