Ірина Миколаївна - висококваліфікований ендокринолог вищої категорії, лікує ожиріння, метаболічний синдром, цукровий діабет, гіпоталамічний синдром. Крім того, веде вагітних, у яких виявлена ендокринна патологія. Даний фахівець - кандидат медичних наук.
Ірина Вікторівна - лікар ендокринолог першої категорії. Займається лікуванням захворювань щитоподібної залози, цукрового діабету, патологій гіпофізу, надмірної ваги при ендокринних порушеннях. Також лікар планує та веде вагітність у жінок з ендокринною патологією.
Лікар займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань бронхолегеневої системи, серцево-судинної системи, органів травлення, сечовидільної системи, щитовидної залози, цукрового діабету, остеопорозу тощо. Проводить вакцинацію та консультує перед хірургічними втручаннями.
Чому я працюю лікарем? Лікар — одна з найважливіших професій. Мені дуже подобається, що я відіграю важливу роль у збереженні та покращенні здоров'я людей, і цей вклад є значним і цінним для суспільства.
Лікар проводить консультативний прийом дорослих. Займається веденням вагітних при гестаційному діабеті та супутніх захворюваннях ендокринної системи. Проводить інтерпретацію лабораторних досліджень, ультразвукові дослідження.
Ірина Олександрівна досвідчений ендокринолог з багаторічним стажем. Спеціалізується на довгостроковому веденні дорослих пацієнтів з ендокринними захворюваннями і гормональними порушеннями у дорослих. У лікуванні використовує сучасні стандарти надання медичної допомоги особам з ендокринною патологією, які існують в розвинених країнах (Європи, США), з урахуванням індивідуального підходу до пацієнтів