Лікар ендокринолог займається діагностикою та лікуванням захворювань щитоподібної залози, цукрового діабету та його ускладнень, предіабету, патологій надниркових залоз, захворювань гіпофіза, ожиріння. Навчає підрахунку хлібних одиниць. Проводить корекцію і підбір дози інсулінотерапії
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: риніт, синусит, ангіна, фарингіт, трахеїт, бронхіт, пневмонія, виразкова хвороба
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань ендокринної системи (цукровий діабет, захворювання щитовидної залози, гіпофізу, наднирників, гіперандрогеній, ожиріння).
Надає кваліфіковану високоспеціалізовану допомогу при порушеннях вуглеводного обміну (цукровий діабет 1 і 2 типу), підбір і коригування цукрознижаючої терапії, проводить обстеження та лікування хронічних ускладнень цукрового діабету, патології щитовидної залози, гіпатоламо-гіпофізарної системи (утворення гіпофіза, порушення гормону росту, гормональні зміни ).
Олександр Володимирович - лікар-ендокринолог другої кваліфікаційної категорії. Проводить консультативний прийом, надає всебічну ендокринологічну лікарську допомогу, займається корекціями функції щитовидної залози.
Лікар спеціалізується на діагностиці патологій ендокрінного апарата, лікує вади та захворювання щитовидної та паращитовидних залоз, проводить обстеження, інтерпретує аналізи, призначає відповідну схему лікування