Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні венеричних захворювань і вирішенні будь-яких проблем зі шкірою. Проводить дерматоскопію, видалення бородавок, папілом та кандилом, допомогає позбутися вугревого висипу, подразнень, грибкових уражень та ін. Врач принимает детей с рождения.
Лікар спеціалізується на дерматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології дерматологічного профілю. Постійно удосконалює рівень кваліфікації
В «Центрі гастроентерології та дієтології» Ірина Євгенівна ефективно вирішує широкий спектр дерматологічних та венерологічних проблем.
Ірина Євгенівна є доцентом, кандидатом медичних наук по дерматовенерології, а також висококваліфікованим фахівцем з багаторічним досвідом роботи.
Ірина Євгенівна відвідє міжнародні конференції та семінари, що дозволяє їй впроваджувати найсучасніші методи лікування та догляду за шкірою.
Вовчук Олег Михайлович — хірург, онкодерматолог, кандидат медичних наук, викладач Вінницького національного медичного університету імені М. І. Пирогова. Більше 30-ти років займається діагностуванням новоутворень шкіри і їх успішним лікуванням
Займає посаду заступника головного лікаря в клініці. Юрій Вікторович - фахівець з дерматології, мануальної терапії, рефлексотерапії. Він компетентний в проведенні хроносемантичої діагностики, вегетативно-резонансного тесту, електропунктурної діагностики.
Професійні інтереси Інни Ігорівни - діагностування та лікування різних хвороб за дерматовенерологічним профілем: алергічні, атопічні дерматити, екзема, псоріаз, вугрової хвороба, дерматомікози та ін.
Лікар спеціалізується на комплексних методиках роботи з якістю шкіри. Володіє сучасними методиками омолодження обличчя і корекції косметичних дефектів за допомогою ін'єкційних методик контурної пластики, биоревитализации, хімічних пілінгів