Вінниця
MED OK медичний центр

Відгуки про мережу клінік MED OK медичний центр

Медичний центр
183відгуки
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Педіатрія Терапія ... ще
Медичний центр MED OK - мережа медичних центрів у Вінницькій області з повним переліком послуг для дітей і дорослих. Весь процес діагностики, лікування і профілактики хвороб базується виключно на принципах доказової медицини, відповідно до міжнародних протоколів. Всі маніпуляції проводиться за допомогою сучасного, метрологічо повіреного і безпечного обладнання.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
вул. М. Ващука 20 Бна карті
Центральний
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
вул. Зодчих, 20на карті
Центральний
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
м. Бар, вул. Н. Туніка, 14на карті
Без району
add_box Акушерство Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Кардіологія Неврологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
вул. Соборна, 18на карті
Замостянський
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
81 відгук
Людмила 10 Червень 2025
Лукачук Олена Олександрівна - дуже хороший лікар, гарно все розказала і пояснила, все дуже сподобалося. Дуже гарна клініка, ми були з дитинкою, в клініці комфортна, є дитячий ігровий куточок, в клініці все добре
Євгенія 07 Червень 2025
У клініці дуже сподобалося. Все було дійсно гарно та чисто, також у клініці дуже привітний медперсонал.
Анна 06 Червень 2025
Метрошевську Тетяну Анатоліївну я знаю давно як лікаря поважаю ціню вона знає свою роботу
Єва 06 Червень 2025
Сподобалось що точні діагнози , висновки , консультація з лікарем все було супер
Ян 28 Травень 2025
Чижевська Аліна Василівна - дуже класний лікар, дуже добре може знайти контакт з дитинкою, дуже уважна, відповідає на всі питання зрозуміло і чітко. Залишились дуже приємні враження. Клініка чудова, дитяча зона дуже добре оформлена, медсестри дуже приємні, в клініці чистенько, приємно, світло
Каріна 24 Травень 2025
Клініка дуже гарно відноситься до пацієнтів.
Катерина 19 Травень 2025
Нам дуже все сподобалося у цій клініці. Дякуємо.
Лариса 19 Травень 2025
Все сподобалось лікар і дівчата там привітливі гарно все було
Тетяна 17 Травень 2025
Була на консультації в лікаря дерматолога Гринюк Анастасії Романівни. Мені все дуже сподобалось, консультація пройшла комфортно, лікарка гарна, дуже уважно мене оглянула. Дякую.
Вікторія 15 Травень 2025
У клініці чудовий медперсонал, дівчата на рецепції гарно виконують свою роботу, люб'язно надали весь перечень медичних послуг, зі всім ознайомили. Тому ми залишилися задоволені візитом у цю клініку.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 chevron_right