Медичний центр «MEDOK» на вул. Миколи Ващука - в першу чергу «територія здорової сім'ї», а не «клініка» в класичному розумінні, оскільки крім професійно послуг, що надаються вас чекають шанобливе ставлення співробітників, відсутність черг і комфортні умови перебування.
Оскільки підхід до лікування в МЦ базується на принципах доказової медицини, лікарі постійно наповнюють свою базу знань спираючись на офіційні доказові джерела: Всесвітньої Організації Охорони здоров'я, Американської Академії Педіатрії, МОЗ України, та інших впливових організацій, які об'єднують доказових лікарів у всьому світі.
МЦ співпрацює з найбільшими постачальниками вакцин від провідних виробників світу, а до вакцинації ставляться дуже ретельно.
За роки плідної роботи, серед клієнтів «MEDOK» були і маленькі громадяни з батьками і страхові компанії і власники агрохолдингу, що дбали про здоров'я своїх колег.
Команда МЦ складається з кращих, доказових лікарів, які тісно взаємодіють між собою. Сучасні і прогресивні педіатри, терапевти, кардіологи, хірурги, неврологи, вертебролог, дерматолог, офтальмологи, лікарі УЗД з радістю виконують свою роботу, адже крім реалізації покликання, вони знаходяться в команді однодумців і отримують можливість якісно надавати послуги на сучасному обладнанні експертного рівня.
Якщо вас, вашого близької людини щось турбує, чи просто хочете перевірити своє здоров'я - лікарі медичного центру «MEDOK» завжди готові прийняти вас в одному із закладів, або виїхати на допомогу за адресою.