Медичний центр Моє здоров'я

Відгуки про мережу клінік Медичний центр Моє здоров'я

Медичний центр
504відгуки
Медичний центр "Моє здоров'я" - багатопрофільний медичний заклад, що надає широкий ряд медичних послуг високої якості. До послуг пацієнтів штат кваліфікованих фахівців, які представляють усі основні напрямки сучасної медицини, повний спектр інструментальної діагностики, власну лабораторію, широкий вибір фізіотерапевтичних послуг та масажу, а також можливість виклику фахівця додому.
add_box Алергологія Гастроентерологія Гепатологія Дерматологія Дієтологія Інфектологія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Хмельницьке шосе, 92 (2 поверх)на карті
Центральний
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
проспект Юності 16 Бна карті
Центральний
вул. Янгеля, 58на карті
Замостянський
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
136 відгуків
Анна 27 Квітень 2026
Мені сподобалася клініка, в клініці привітний персонал
Ольга 24 Квітень 2026
Стремедловський Віталій Борисович - хороший лікар. Дуже мені сподобалося як лікар мене проконсультував, провів уважно огляд, надав поради. Все супер було на візиті, дякую.
Анастасія 30 Березень 2026
У клініці привітний персонал
Світлана 16 Березень 2026
Усе чудово
Алла 09 Березень 2026
Клініка мені подобається, все нормально було на візиті
Надія 05 Березень 2026
Все було добре та чемно на візиті. Лікар прийняв відповів на всі питання
Вікторія 15 Січень 2026
Враження о візиті дуже хороше. Лікар все пояснила докладно мені все сподобалось
Яна 25 Листопад 2025
Все дуже чудово було на візиті, весь персонал дуже приємний був на рецепції, а також лікарка на діагностиці, все дуже чудово.
Ольга 22 Жовтень 2025
Клініка мені дуже сподобалася.
Людмила 04 Жовтень 2025
На візиті в лікаря, Нечипорук Ольга Вікторівна, все сподобалося. В першу чергу компетентність, пунктуальність, ставлення до пацієнта.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11