Вінниця
Лікар Дерматолог Жабчик Марія Миколаївна на Doc.ua

Відгуки про Жабчик Марія Миколаївна

Лікар спеціалізується на дерматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології дерматологічного профілю. Постійно удосконалює рівень кваліфікації
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 45 відгуків

Ірина 29 Жовтень 2024
Дуже гарна лікарка, уважна, все пояснює, мені сподобалася, дякую.
Дмитро 12 Жовтень 2024
Дарія 03 Жовтень 2024
Це один з найкращих лікарів по енергетиці. Враження тільки найкращі
03 Вересень 2024
Дарія 30 Липень 2024
Лікар дуже добра, ввічлива, хороша людина. Дізналася дуже багато корисної інформації, саме те що мені було потрібно. Лікар прописала насправді хороше лікування. Загалом візит мені дуже сподобався у цього лікаря.
Юлія 02 Липень 2024
Молодий лікар, але дуже професійно і дуже ретельно проводила бесіду та обстеження, порівнянні з іншими лікарями з більшим досвідом. Лікар вражає професійністю, мені дуже сподобався і можу лікаря рекомендувати
Наталя 26 Червень 2024
Хороша для мене лікарка, вона дуже гарно, сумлінно відноситься до пацієнтів, розказала, що потрібно робити та купити. Консультацією залишилась дуже задоволеною.
Валерія 21 Травень 2024
Дуже чудовий лікар, мені все сподобалося, дуже гарно підійшла до мого питання, візитом до лікаря задоволена
Антоніна 17 Квітень 2024
Лікар була дуже уважна, все мені розʼяснила, все показали, дали пробні ліки. Я дуже задоволена лікарем
Анонім 16 Квітень 2024
Лікарка приємна, надала гарну консультацію, я отримав всю необхідну мені інформацію, дякую.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 chevron_right

Лікарі поблизу