Врач Дерматолог Жабчик Мария Николаевна на Doc.ua

Отзывы о Жабчик Мария Николаевна

Консультация от550 грн
Доктор специализируется на дерматологии. Проводит консультативный прием, осмотр, первичную диагностику, подбор схемы лечения. Лечит заболевания и патологии дерматологического профиля. Постоянно совершенствует уровень квалификации
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 68 отзывов

Валерія 23 Июль 2025
Консультація пройшла досить добре. Марія Миколаївна чудова лікарка, все мені дуже сподобалось. Лікарка, дуже компетентна, вона простими та зрозумілими словами все пояснила. Дуже дякую.
Олександр 22 Июль 2025
Візит пройшов досить нормально у цього лікаря. Сподобалося що візит пройшов у нас на зазначений час, без очікування. Після візиту дитині подарували "шарік". Лікар чудово та доступно все пояснила, що і для чого потрібно робити. Поставила професійно діагноз, призначила непогане лікування, дійсно все що потрібно. Через пару днів буквально, вже почали бачити позитивний результат від цього лікування.
Галина 15 Июль 2025
Все чудово було .Мені сподобалась консультація з лікарем. Все підібрано гарно
Анастасія 15 Июль 2025
Нам сподобалося, що лікар гарно пояснює, нам все зрозуміло, призначене лікування відмінно підійшло і сподіваємося що проблема пройде і ми лікарю подякуємо, перші враження дуже хороші. У нас вже третій дерматолог, Марія Миколаївна нам сподобалася найбільше
Сергій 07 Июль 2025
Юлія 03 Июль 2025
Дуже мені все сподобалось. Гарна клініка та прекрасний лікар Марія Миколаївна все було ідеально
Світлана 21 Июнь 2025
Лікар дуже привітна. Швидко поставила діагноз та призначила лікування.Дякую.
Дарʼя 21 Июнь 2025
Прийомом залишилась задоволена
Ольга 17 Июнь 2025
Лікар приємна, розумний майстер свого діла
Ілона 16 Июнь 2025
Дуже все сподобалося, дякую.
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 chevron_right

Врачи поблизости