Врач Дерматолог, Дерматовенеролог Мельник Владимир  Васильевич на Doc.ua

Отзывы о Мельник Владимир Васильевич

Отзывов: 258
Консультация от1000 грн
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні венеричних захворювань і вирішенні будь-яких проблем зі шкірою. Проводить дерматоскопію, видалення бородавок, папілом та кандилом, допомогає позбутися вугревого висипу, подразнень, грибкових уражень та ін. Лікар приймає дітей з народження.
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 258 отзывов

Любов 13 Август 2026
Дуже приємний лікар, прийом сподобався
Ірина 08 Август 2026
Хороший та компетентний лікар, все що потрібно у цього лікарю є. Мені дуже все сподобалося на візиті, лікування продовжується. Я всім залишилася задоволена, все було нормально.
Олеся 03 Август 2026
Видно, що людина дійсно професіонал своєї справи. Це лікар від Бога, він швидко поставив діагноз та назначив лікування, яке нам допомогло, лікарі за кордоном не могли цього зробити. В нас найкращі враження про спеціаліста, однозначно рекомендуємо!
Аліна 14 Июль 2026
Хочу подякувати лікарю , Мельник В.В., за професійно надану допомогу. Вірно поставлений діагноз, підібрав лікування і все це швидко, зі зворотнім зв'язком , що є дуже зручно ( не потрібно пару раз приходити за консультацією). Я рекомендувала його своїй сестрі, в дитини атопічний дерматит, який не розгледіли в КожВєні, він загострився ( тому що пару місяців пройшли без належного лікування) ,а Володимир Миколайович одразу поставив діагноз, і призначив адекватне не дороге лікування. Тому я рекомендую, якщо в когось є проблеми зі здоров'ям, саме до цього лікаря, він найкращий в свої справі.
Микита 09 Июль 2026
Наталія 09 Июль 2026
Все чудово було на візиті, дякую.
Руслан 06 Июль 2026
Альона 30 Июнь 2026
Направлено в клинику
Владислав 21 Июнь 2026
Не рекомендую цього лікаря (Мельник Володимир Васильович). Марно згаяний час, гроші та погіршення стану шкіри. ​Прийшов до нього з хронічним висипом на руках. Лікар повністю знецінив важливість базового догляду: заявив, що ні дієта, ні спеціальне мило, ні відновлювальні креми (емолієнти) нібито взагалі не впливають на стан шкіри. Хоча будь-яка людина з дерматологічними проблемами знає, що бар'єрний догляд та тригери — це 50% успіху. ​Поставив діагноз «дизгідроз» і призначив сильну гормональну мазь (Молескін). У результаті мажу вже півтора місяця: варто лише спробувати скасувати мазь — і за кілька днів іде гострий рецидив, висипає з новою силою вже на всіх пальцях. Лікування не вирішує проблему, а лише за заганяє її в глухий кут і викликає гормональну залежність шкіри. ​Плюс до всього — повне ігнорування пацієнта та відсутність зворотного зв'язку, коли виникає загострення. Шукаю іншого, доказового спеціаліста. Не раджу витрачати на цей підхід свій час і здоров'я.
Олексій 17 Июнь 2026
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11