Лікар-дерматовенеролог, трихолог вищої категорії. Основні напрямки захворювання, з якими можна звертатись: грибкові, вірусні, інфекційні, алергічні, вугрові висипи, у тому числі, юнацькі, порушення функції сальних залоз - себорея, періоральний дерматит, паразитарні хвороби - педикульоз, короста, захворювання шкіри та придатків, видалення новоутворень (лазерне, радіохвильове), венеричні захворювання.
Олег Петрович лікар-дерматовенеролог вищої категорії. Консультує доросліх та дітей від народження. Володіє методикою дерматоскопії для діагностики, проводить видалення новоутворень на шкірі (родимки, папіломи і т. д.). Займається лікуванням інфекцій, що передаються статевим шляхом.
З якими симптомами та станами звертатися до дерматолога? Зміни на шкірі: поява нових плям, висипів, пухирців або лущення. Проблеми з родимками: зміна форми, кольору, розміру, поява свербежу чи кровоточивості. Новоутворення: поява папілом, бородавок, кондилом, «натоптишів» (стрижневих мозолів). Акне та підліткові висипи: запальні елементи на обличчі та тілі. Грибкові ураження: зміна вигляду нігтів або шкіри між пальцями.
Альона Василівна - лікар із багаторічним досвідом, яка поєднує професіоналізм у дерматології, косметології та трихології. Вона допомагає зберігати здоров’я шкіри, волосся та молодість, використовуючи сучасні методи діагностики й лікування.
Консультую з питань профілактики, діагностики та лікування дерматологічних захворювань ( псоріаз, екзема, алергічний та себорейний дерматит, акне, мікози та інші запальні та паразитарні захворювання шкіри), інфекцій, що передаються статевим шляхом ( хламідіоз, трихомоніаз, сифіліс, гонорея, уреаплазмоз, мікоплазмоз, кандидоз) та безлічі терапевтичних захворювань ( шлунково-кишкового тракту, ендокринної системи, серцево-судинної та бронхо-легеневої систем та інше). Розбір аналізів та додаткових методів обстеження. В межах консультації Ви отримаєте пояснення причин та наслідків Вашого стану, план дообстеження та рекомендації по лікуванню.
Вадим Сергійович спеціалізується на діагностиці та лікуванні дерматологічних захворювань у дітей і дорослих. Проводить консультативний прийом, огляд і дерматоскопію. Займається лікуванням атопічного дерматиту, себореї, екземи, грибкових уражень шкіри та ін.
Лікар спеціалізується в дерматології, косметології та трихології. Проводить процедури догляду за шкірою обличчя: пілінги, чищення, мезотерапію, біоревіталізацію, контурну безопераційну пластику і т.д. У лікаря більше 14 років роботи в медицині.
Лікар спеціалізується на дерматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології дерматологічного профілю. Удосконалює навички своєї кваліфікації за допомогою курсів, семінарів, науково-практичних конференцій
Ірина Станіславівна займається проблемами терапії дерматовенерологічної патології різного генезу. Так, доктор Максимова здійснює видалення контагіозного молюска, кондилом, бородавок, проводить лазеротерапію грибка нігтів, лікування дерматитів і ін.