Олег Петрович лікар-дерматовенеролог вищої категорії. Консультує доросліх та дітей від народження. Володіє методикою дерматоскопії для діагностики, проводить видалення новоутворень на шкірі (родимки, папіломи і т. д.). Займається лікуванням інфекцій, що передаються статевим шляхом.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 17 відгуків
Любов 25 Березень 2025
Лікар мені дуже сподобалася, до лікаря зверталася перший раз, йшла до лікаря по рекомендаціях. Прийом пройшов добре, лікар дуже інтелігентний чоловік, уважний, все розказав. Я дуже задоволена лікарем
Віктор 13 Березень 2025
Все добре відбулось. Дуже гарний лікар. Ми дуже задоволені прийомом і призначенням, нічого зайвого, все по ділу
Наталя 10 Березень 2025
Прийом пройшов досить професійно, нічого зайвого лікар не призначає, все по суті справі. До лікаря зверталася вже не перший раз, призначене лікування завжди працює
Тетяна 06 Березень 2025
Мені все сподобалося, я задоволена прийомом, все чудово, дякую.
Алла 05 Березень 2025
Нам все дуже сподобалося на візиті у цього лікаря.
Анна 05 Березень 2025
Лікар дуже сподобався, візит пройшов добре. Все було на найвищому рівні.
Олександра 24 Лютий 2025
Лікар цілком відповідає високим вимогам.
Євгеній 17 Лютий 2025
Консультацией доволен. Объяснил, рассказал, назначил лечение, и в целом, приятный человек. Рекомендую!
Дмитро 05 Лютий 2025
На прийомі все пройшло добре, лікарем та консультацією я задоволений, дякую.
Анонімно 30 Січень 2025
Я задоволена лікарем на двісті відсотків. Все сподобалося: прийом, лікар, обслуговування. Лікар все детально пояснив, все було зрозуміло, скоректував лікування попереднього лікаря. Я дуже вражена лікарем, на наступний день вже є невеликий результат в лікуванні