Лікар Трихолог, Дерматовенеролог Мансарлійська Світлана Михайлівна на Doc.ua

Відгуки про Мансарлійська Світлана Михайлівна

Основні напрямки захворювання, з якими можна звертатись: випадіння волосся: гостре або хронічне (після стресу, хвороб, пологів); алопеція: андрогенетична (спадкова), вогнищева або дифузна; проблеми шкіри голови: лупа, себорея (жирна або суха), постійний свербіж та почервоніння; зміна структури волосся: рання сивина, ламкість, витончення, втрата блиску та об'єму; інфекції: грибкові ураження волосистої частини голови; акне (вугрова хвороба) та постакне: висипи на обличчі, спині, грудях, застійні плями та рубці; розацеа та демодекоз: стійке почервоніння обличчя, розширені судини (купероз); дерматити: контактний, себорейний, атопічний дерматит (екзема); псоріаз та лишай: хронічні лущення та бляшки на шкірі; грибкові захворювання: ураження шкірних складок та нігтьових пластин (оніхомікоз); вірусні інфекції шкіри: герпес, контагіозний молюск.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Артем 22 Жовтень 2025
Візит відбувся чітко по часу, все було дійсно добре. Дякую
Наталія 11 Жовтень 2025
Те що лікарка мені призначила мені допомогло. Я задоволена її роботою

Лікарі поблизу

Всі лікарі Миколаїв