Лікар Дерматолог, Трихолог, Дерматовенеролог Устинська Інна Іванівна на Doc.ua

Відгуки про Устинська Інна Іванівна

Лікар-дерматовенеролог, трихолог вищої категорії. Основні напрямки захворювання, з якими можна звертатись: грибкові, вірусні, інфекційні, алергічні, вугрові висипи, у тому числі, юнацькі, порушення функції сальних залоз - себорея, періоральний дерматит, паразитарні хвороби - педикульоз, короста, захворювання шкіри та придатків, видалення новоутворень (лазерне, радіохвильове), венеричні захворювання.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 145 відгуків

Юлія 24 Липень 2026
Все на вищому рівні, лікарка подивилася аналізи, проконсультувала повністю. Розповіла за методи лікування, призначила лікування.
Марія 23 Липень 2026
Все добре, все сподобалося на візиті, дякую. Лікар надала гарну консультацію, призначила лікування. У разі потреби, будемо звертатися.
Кирило 16 Липень 2026
Сергій 16 Липень 2026
Все пройшло добре, дякую.
Мілена 09 Липень 2026
Таріна 09 Липень 2026
Все дуже сподобалося на візиті.
Владислав 04 Липень 2026
Ростислав 02 Липень 2026
Ольга 23 Червень 2026
Мені все сподобалося, лікування мені назначили адекватне. Лікар призначила ліки по доступній ціні, на мою думку, лікар дійсно хоче допомогти та вилікувати. Лікар дуже гарний
Катерина 20 Червень 2026
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11