Лікар-дерматовенеролог, трихолог вищої категорії. Основні напрямки захворювання, з якими можна звертатись: грибкові, вірусні, інфекційні, алергічні, вугрові висипи, у тому числі, юнацькі, порушення функції сальних залоз - себорея, періоральний дерматит, паразитарні хвороби - педикульоз, короста, захворювання шкіри та придатків, видалення новоутворень (лазерне, радіохвильове), венеричні захворювання.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 152 відгуки
Інна 04 Вересень 2026
Ірина 31 Серпень 2026
Все добре, мені все сподобалося на візиті в лікаря.
Анастасія 31 Серпень 2026
Лікарка добре все пояснила, консультація пройшла чудово.
Анастасія 29 Серпень 2026
Все добре було на візиті в лікаря. Лікар призначила лікування.
Наталія 27 Серпень 2026
Сприйняли гарно в клініці все було вчасно. Все сподобалось на консультації.
Оксана 19 Серпень 2026
На прийомі все мені розказала, пояснила причину проблеми, назначила лікування. Мені дуже сподобався прийом, я все зрозуміла, далі будемо лікуватися, сподіваюсь що лікування допоможе, плануємо звернутися до лікаря на повторний прийом
Надія 10 Серпень 2026
Прийом відбувся вчасно, я не сиділа в черзі. В спілкуванні з лікарем я отримала всі відповіді на питання. Дитина була капризна, але лікар терпляче чекала поки я дитину заспокою. Прийом сподобався
Юлія 24 Липень 2026
Все на вищому рівні, лікарка подивилася аналізи, проконсультувала повністю. Розповіла за методи лікування, призначила лікування.
Марія 23 Липень 2026
Все добре, все сподобалося на візиті, дякую. Лікар надала гарну консультацію, призначила лікування. У разі потреби, будемо звертатися.