Лікар-дерматолог вищої категорії з 27-ми річним стажем. Також, Інна Іванівна є і дитячим дерматологом. Якщо Ви зіткнулися з такими проблемами як - акне, шкірні висипання будь-якої природи - грибкові, вірусні, інфекційні, алергічні , вугровий висип, у тому числі, юнацький, порушення функції сальних залоз - себорея, періоральний дерматит, паразитарні хвороби - педикульоз, короста та інше. Окрім величезного досвіду і професійних якостей, Інна Іванівна дуже уважна до дрібниць, та її просто обожнюють діти. Інна Іванівна займається лікуванням таких захворювань, як: псоріаз, вугрі, себорейний дерматит, алопеція, лупа. Видаляє радіохвильовим методом бородавки, папіломи, кондиломи.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 91 відгук
Наталія 19 Серпень 2025
Людмила 14 Серпень 2025
Все пройшло добре.
Анжеліка 08 Серпень 2025
Залишилася задоволена візитом у цього лікаря.
Наталія 04 Серпень 2025
Сподобалось, по-перше, що без черг було що швидко та якісно можна потрапити на консультацію. Сподобалось у лікаря Інни Іванівни те що якщо потрібно здати аналізи, то можна на місті. Також те що лікар порадила що можна виходити на онлайн зв'язок ми їдемо за кордом з нашої історії лікар знайома. Назначила ліки в разі потреби можемо звернутись онлайн це класно коли лікар зможе надалі назначати лікування. коли потрібно буде.
Ірина 19 Липень 2025
Дуже добра лікарка.
Анна 16 Червень 2025
Візит пройшов чудово. Дякую.
Дарʼя 13 Червень 2025
Лікар чітко і ясно розповіла про мою проблему, прийом сподобався
Ірина 19 Травень 2025
Нам сподобався лікар, досить нормально пройшов візит. Дякуємо.
Євгеній 16 Травень 2025
Лікарка хороший фахівець.
Олена 15 Квітень 2025
Консультація пройшла на п'ятірку, Інна Іванівна дуже гарний, уважний і приємний спеціаліст, мені все дуже сподобалось, візитом я повністю задоволена. Дуже дякую.