Лікар-дерматолог вищої категорії з 27-ми річним стажем. Також, Інна Іванівна є і дитячим дерматологом. Якщо Ви зіткнулися з такими проблемами як - акне, шкірні висипання будь-якої природи - грибкові, вірусні, інфекційні, алергічні , вугровий висип, у тому числі, юнацький, порушення функції сальних залоз - себорея, періоральний дерматит, паразитарні хвороби - педикульоз, короста та інше. Окрім величезного досвіду і професійних якостей, Інна Іванівна дуже уважна до дрібниць, та її просто обожнюють діти. Інна Іванівна займається лікуванням таких захворювань, як: псоріаз, вугрі, себорейний дерматит, алопеція, лупа. Видаляє радіохвильовим методом бородавки, папіломи, кондиломи.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 106 відгуків
Валентина 15 Листопад 2025
Все сподобалося, візит пройшов добре.
Альбіна 08 Листопад 2025
Мені все сподобалося на візиті до лікаря.
Богдан 04 Листопад 2025
Лікарка людяна, професійна, розмова була державною мовою як має бути. Рекомендую
Владислава 01 Листопад 2025
Лікар дуже комунікабельна, знайшла з дитиною спільну мову. Призначила нам добре лікування, яке достатньо швидко допомогло.
Максим 28 Жовтень 2025
Персонал та лікар дуже приємні люди. Все сподобалось
Тетяна 25 Жовтень 2025
Анастасія 21 Жовтень 2025
Сподобалося, що лікар була зацікавлена проблемою. У кабінеті чисто, гарно, стерильно, приємна атмосфера. Не дуже сподобалося, що прийняли з затримкою в п'ятнадцять хвилин.