Одеса
Лікар Дерматолог, Трихолог, Дерматовенеролог, Дерматоонколог Бондар Юлія Валентинівна на Doc.ua
Висококваліфікований фахівець з діагностики та усунення захворювань в області дерматовенерології і трихології. У своїй роботі Юлія Валентинівна використовує безліч сучасних методик (судинний лазер, плазмотерапія, мезотерапія волосистої частини голови) для лікування пацієнтів
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 270 відгуків

Оксана 18 Лютий 2025
Лікар дуже уважний. Швидко поставила діагноз та призначила лікування. Дружні та привітливе ставлення. Я дуже задоволена візитом.
Валерія 18 Лютий 2025
Прием прошел хорошо, быстро. Очень компетентный врач, быстро ответила на все мои вопросы, все ответы были четкие, все было понятно.  Прием понравился
Марія 11 Лютий 2025
Оцінюю цього лікаря оцінкою десять, лікар мені дуже сподобався. Юлія Валентинівна дуже класний спеціаліст, комфортна у спілкуванні. Одразу з льоту сказала мій правильний діагноз.
Діана 04 Лютий 2025
Нам все дуже сподобалося на візиті.
Тетяна 27 Січень 2025
Була на консультації в цього лікаря, все пройшло добре, дуже задоволена візитом, і лікар чудовий, і клініка гарна, я приїхала раніше часу запису, мене без проблем прийняли раніше, я задоволена.
Катерина 17 Січень 2025
Прийом сподобався, лікар відповіла на всі питання, розповіла все дуже детально, ми задоволені
Оксана 10 Січень 2025
Дуже все сподобалося на візиті. І лікар теж дуже сподобалася. Видно що лікар ставиться до своєї роботи професійно, уважно відноситься до пацієнтів, старається допомогти. Загалом мене все повністю влаштувало на візиті у даного лікаря.
Наталія 08 Січень 2025
Лікар дуже сподобався.Було назначено лікування, яке вже допомагає. Обов'язково повернуся до цього лікаря, візит прекрасно пройшов.
Олена 11 Грудень 2024
Прийом пройшов приємно, професійно. Лікар не призначає і не навʼязує нічого зайвого, все по справі, прийом сподобався
Мария 03 Грудень 2024
Все очень четко, профессионально. Благодарю и успехов в работе))
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу