Тетяна Григорівна — кваліфікований педіатр з багаторічним досвідом роботи, яка піклується про здоров’я дітей від народження до підліткового віку. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці дитячих захворювань, а також надає рекомендації щодо розвитку, харчування та догляду за малюками. Займається індивідуальним підходом до кожної дитини та її родини.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Інна Василівна — лікар-педіатр, яка дбайливо піклується про здоров’я дітей від народження до підліткового віку. Вона спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні дитячих захворювань, а також допомагає батькам із рекомендаціями щодо розвитку, харчування та догляду за малюками.
Лікар анестезіолог-реаніматолог, педіатр, лікар - нетрадиційної медицини (гомеопат), займає посаду директора клініки "Медіса-Н". Спеціалізується на проведенні діагностики за допомогою комп'ютера за модифікованою методикою Фолля, а також подальшому лікуванні дорослих і дітей. Індивідуально підбирає і виготовляє найбільш ефективні препарати, в тому числі і гомеопатичні.