Лікар-педіатр. Кандидат медичних наук, доцент. Проводить педіатричний прийом, консультації по догляду та вакцинації дітей, лікування основних проблем періоду новонародженості
Орися Орестівна спеціалізується на лікуванні органічних, функціональних захворювань шлунково-кишкового тракту. Є досвідченим фахівцем зі спостереження пацієнтів з інфекційними патологіями, розладами травної системи.
Наталія Дмитрівна займається діагностикою та лікуванням захворювань різного ґенезу у дітей до 18 років. Проводить терапію інфекційних, вірусних захворювань, у тому числі гострих захворювань дихальних шляхів. Лікує дерматити, займається терапією функціональних розладів травної системи.
Світлана Станіславівна займається патронажем дітей з народження до 18 років. Спеціалізується на лікуванні інфекційних та гострих захворювань. Проводить імунопрофілактику з метою попередження, уникнення поширення і ліквідації інфекційних хвороб у дітей.
Лілія Любомирівна спеціалізується на педіатрії. Займається діагностикою та лікуванням широкого спектру дитячих захворювань, консультує батьків щодо правильного догляду за дитиною