Як лікар педіатр обстежує дітей від 0 до 18 років. Проводить діагностику та інтерпретацію результатів обстежень органів дихальної, серцево-судинної, травної, сечовидільної та інших систем дитячого організму та призначає, в разі необхідності, лікування. Також педіатр консультує з питань догляду та вигодовування дітей до 1 року, розробляє індивідуальні графіки вакцинації.
Як лікар гастроентеролог дитячий спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні у дітей від 0 до 18 років захворювань органів травлення, а саме: стравоходу, шлунку, кишківника, печінки, підшлункової залози та жовчного міхура.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 69 відгуків
Яна 13 Серпень 2025
Інга 30 Липень 2025
Лікар дуже уважна появила увагу до дитини .Дуже добра лікар вона все нам розписала сказала що робити надалі .Все сподобалось
Марія 04 Березень 2025
Мені сподобалося на візиті. Лікар доступно все мені пояснила, надала відповіді на всі мої запитання, саме те що мене цікавило. Алла Іванівна добре поводилася з дитиною, дитині також сподобалося. Нам дуже все сподобалося, візит пройшов добре.
Оксана 15 Лютий 2025
Лікар дуже нам сподобався, доволі гарно пройшов візит.
Марія 23 Жовтень 2024
На прийомі все було добре, дякую.
Анастасія 06 Вересень 2024
Сподобалось все - обслуговування, відношення лікаря. Те, що вчасно прийняла. Візитом задоволена.
15 Серпень 2024
Марія 15 Квітень 2024
Лікар люб'язна, виглядає професійно.
Маркіян 21 Березень 2024
Дуже хороший лікар.
Аріна 20 Березень 2024
Задоволена всім - сервісом, поясненням, консультацією, доступністю. Тобто повністю залишилась задоволеною.