Тетяна Олегівна спеціаліст вищої категорії, з безперервним стрімким розвитком в області педіатрії. Має великий досвід в роботі з дитячими захворюваннями і їх лікуванням.
Лікар спеціалізується на інфектології та педіатрії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології у дітей до 18 років, а також у дорослих. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Доктор спеціалізується на педіатрії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: грип, бронхіт, дисбактеріоз, коліт, цистит, ангіна, вітряна віспа. Веде прийом для дітей від народження
Поліна Олександрівна – лікар педіатр вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні гострих та хронічних захворювань у тому числі інфекційних, у дітей віком від 0 до 18 років.
Педіатр, алерголог-імунолог, лікар вищої категорії. Досвідчений педіатр проводить консультації і лікування дітей, обслуговує пацієнтів додому. Як імунолог-алерголог надає допомогу і дорослим пацієнтам і дітям.
Кандидат медичних наук, педіатр. Високопрофесійний доктор з багаторічним досвідом роботи завідувачем відділення в обласній дитячій інфекційній лікарні.
Спеціалізується з гострих респіраторних захворювань та їх ускладнень у дітей (ларингіти, бронхіти, пневмонія).
Прихильник принципів мінімального лікарського впливу на дитячий організм.
Має багаторічний досвід роботи завідувачем педіатроіческого відділення.
Лікар-педіатр, імунолог, спеціалізується на лікуванні захворювань дихальних органів у дітей, імунологічних порушень, інфекційних сезонних інфекцій. Планує календар щеплень для дитини.