«МЕДИЧНА ЗІРКА», медичний центр у Харкові

«МЕДИЧНА ЗІРКА», медичний центр у Харкові

Медичний центр
7відгуків
Компанія «Медична Зірка» – всеукраїнська мережа медичних закладів, що надає первинну медичну допомогу. У компанії працюють сімейні лікарі, терапевти та педіатри. Ми також надаємо вторинну медичну допомогу. Свою практику ведуть гінекологи, хірурги, спеціалісти з УЗД, неврологи, ортопеди-травматологи та інші спеціалісти. Медична Зірка співпрацює з НСЗУ за договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій та безоплатно надає медичні послуги, пов’язані з первинною медичною допомогою, відповідно до постанови КМУ №1440 від 29 грудня 2021 року «Деякі питання реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення».
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
просп. Байрона, 7на карті
Слобідський м.Левада м.Спортивна
просп. Героїв Харкова, 162на карті
Немишлянський м.Палац Спорту
вул. Миру, 48/1на карті
Індустріальний м.Тракторний завод м.Індустріальна
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Компанія «Медична Зірка» – всеукраїнська мережа медичних закладів, що надає первинну медичну допомогу. У компанії працюють сімейні лікарі, терапевти та педіатри. Ми також надаємо вторинну медичну допомогу. Свою практику ведуть гінекологи, хірурги, спеціалісти з УЗД, неврологи, ортопеди-травматологи та інші спеціалісти.

Надаємо такі безоплатні медичні послуги:

• надання безлімітних консультацій сімейного лікаря, педіатра, терапевта у будь-якому відділенні незалежно від того, де та з ким була укладена декларація
  • онлайн консультації лікарів у відеоформаті, чаті або за дзвінком, навіть якщо співробітник знаходиться закордоном
  • виїзні групові консультації до місця працевлаштування
  • вакцинація за національним календарем щеплень
  • вакцинація вакцинами за потреби
  • ПЛР-тести (за призначенням лікаря)
  • базові аналізи
  • оформлення рецептів на ліки (електронних та паперових)
  • надання направлень до спеціалістів вторинних спеціальностей (дерматолог, гінеколог, кардіолог, лікар УЗД тощо)
  • ліки (за наявності на складі)
  • довідки, листки непрацездатності (лікарняні)
  • гуманітарна допомога від наших партнерів з різних країн
Перевірені відгуки про клініку
Ангеліна 15 Квітень 2026
В клініці всі дуже ввічливі та уважні. Лікар та персонал сподобались
Наталія 11 Березень 2026
Візит у клініку пройшов добре
Анна 05 Березень 2026
Дуже гарна клініка, мене все тут влаштувало. Дякую.
Ганна 23 Лютий 2026
Клініка ця мені дуже сподобалася, візит пройшов непогано. Не сподобалося тільки те, що у цю клініку насправді важко попасти. Територія клініки закрита на ключ, потрібно звертатися у саму клініку, щоб вони відчинили. Я так і не зрозуміла, як туди можна попасти, мені з цим допомогли люди. Це було максимально незручно, а так якщо загалом брати все гарно було у цій клініці.
Ігор 20 Січень 2026
Візит пройшов добре, все дуже сподобалося у клініці.