Сімейної медицини клініки в Харкові (13)

Дивитись Сімейних лікарів Харкова
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Medical space XXI (Медікал спейс)
13відгуків
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
У нашому кардіологічному центрі лікарі діагностують будь-яку патологію серця та розробляють індивідуалізований план лікування. Здійснюють моніторінг лікування пацієнтів з хронічними серцевими захворюваннями. У нас Ви завжди отримаєте рекомендації з профілактики серцевих захворювань та ризиків їх виникнення, зможете пройти курс інфузійної терапії та отримати інші послуги
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Ахсарова 4/6-Ана карті
Шевченківський м.Олексіївська
Медичний центр Аналітика у Харкові
7відгуків
ANALITYKA – це мережа лабораторних та медичних центрів для комплексного піклування про ваше здоров'я! Наші послуги: лабораторні аналізи (біохімічні, гормональні, імунологічні, цитологічні, бактеріологічні, генетичні та ін.); діагностичні обстеження (УЗД, ЕКГ, кольпоскопія); консультації лікарів (гінеколог, ендокринолог, гастроентеролог тощо); обслуговування корпоративних клієнтів; виїзний сервіс.
add_box Гастроентерологія Терапія УЗ-діагностика Сімейна медицина Функціональна діагностика ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 13:30 access_time_filled вт - чт : 8:00 - 14:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Полтавський шлях, 155на карті
Новобаварський м.Холодна гора
add_box Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Терапія УЗ-діагностика Ендокринологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн : 9:00 - 15:00 access_time_filled вт : 8:00 - 15:00 access_time_filled ср : 9:00 - 16:30 access_time_filled чт : 9:00 - 17:30 access_time_filled пт : 9:00 - 15:30 access_time_filled сб : 8:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
просп. Науки, 3на карті
Шевченківський м.Держпром
add_box УЗ-діагностика Функціональна діагностика Лабораторна діагностика ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 16:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
просп. Незалежності, 17 на карті
Шевченківський м.Університет
add_box Дерматологія Терапія Лабораторна діагностика ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled вт : 7:00 - 12:00 access_time_filled ср - сб : 8:00 - 13:00 access_time_filled чт : 12:30 - 19:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пр. Перемоги, 61на карті
Шевченківський м.Перемога
BABY LUCK

BABY LUCK

Медичний центр
350відгуків
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Багатопрофільний медичний центр «BABY LUCK» ( «БЕБІ ЛАК») — лідер приватної медицини у Харкові, який надає повний комплекс послуг із профілактики, діагностики та лікування широкого спектру хвороб як у дорослих, так і у дітей різного віку. Доступні ціни, якісні послуги, комфортні умови, сучасне діагностичне та лікувальне обладнання — переваги центру «BABY LUCK»
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
пр. Героїв Харкова 162на карті
Немишлянський м.Палац Спорту
«МЕДИЧНА ЗІРКА», медичний центр у Харкові
Компанія «Медична Зірка» – всеукраїнська мережа медичних закладів, що надає первинну медичну допомогу. У компанії працюють сімейні лікарі, терапевти та педіатри. Ми також надаємо вторинну медичну допомогу. Свою практику ведуть гінекологи, хірурги, спеціалісти з УЗД, неврологи, ортопеди-травматологи та інші спеціалісти. Медична Зірка співпрацює з НСЗУ за договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій та безоплатно надає медичні послуги, пов’язані з первинною медичною допомогою, відповідно до постанови КМУ №1440 від 29 грудня 2021 року «Деякі питання реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення».
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
просп. Байрона, 7на карті
Слобідський м.Левада м.Спортивна
просп. Героїв Харкова, 162на карті
Немишлянський м.Палац Спорту
вул. Миру, 48/1на карті
Індустріальний м.Тракторний завод м.Індустріальна
Клініка лікаря Сотникова
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Клініка лікаря Сотникова — це сучасний медичний заклад, що надає широкий спектр медичних послуг для всієї родини. У клініці проводять консультації висококваліфіковані спеціалісти, серед яких терапевт, кардіолог, ендокринолог, сімейний лікар та генетик. Заклад пропонує індивідуальний підхід до кожного пацієнта, використовуючи новітні методики діагностики та лікування. Клініка забезпечує комфортні умови для прийому та комплексне медичне обслуговування, орієнтоване на здоров'я та довіру пацієнтів.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 19:00
просп. Героїв Харкова, 270-Вна карті
Індустріальний м.Індустріальна
ДОКТОР ПРОФІ

ДОКТОР ПРОФІ

Медичний центр
180відгуків
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «ДОКТОР ПРОФІ» – це МЕДИЦИНА НОВОГО ФОРМАТУ, коли медики вибудовують із пацієнтом довгострокові відносини; пацієнт супроводжується по всьому шляху лікування, завдяки мережі партнерів центру, зокрема й у сфері медичного туризму. МЦ приймає пацієнтів із 0 років. Фахівці клініки стажуються у лідерів медицини міжнародного рівня та відстежують нові тенденції розвитку медицини.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 19:00 access_time_filled нд : 9:00 - 16:00
вул. Чоботарська, буд.23на карті
Шевченківський м.Історичний музей
Лорідан на пр-ті Героїв Харкова
Паркінг Wi-Fi зона
Клініка «Лоридан» надає широкий спектр послуг в отоларингології для дорослих та дітей. Фахівці «Лоридан» спеціалізуються на амбулаторній терапії ЛОР-патологій, лазерної хірургії, ендоскопічної та діагностичної мікрохірургії, фізіотерапевтичному лікуванні та лікування методом спелеотерапії (у соляних печерах).
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пр-т Героїв Харкова, 137на карті
Салтівський м.Захисників України
Рішон, медичний центр
67відгуків
Лечебно-диагностический центр RISHON - это многопрофильный медицинский центр, в котором предоставляется медицинская помощь по международным стандартам для взрослых, детей и семьи
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 18:00
Вул. Піщана, 11на карті
Холодногірський м.Центральний ринок м.Університет м.Держпром
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Медичний центр  «Діагностика плюс»
35відгуків
Медцентр надає послуги врача гінеколога (кольпоскопіста), гінеколога-ендокринолога, лікаря УЗД (трансвагінально).
add_box Гінекологія УЗ-діагностика ... ще
Медцентр надає послуги лікаря гінеколога (кольпоскопіста), гінеколога-ендокринолога, лікаря УЗД (трансвагінально).
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 15:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Максиміліанівська, 10на карті
Київський м.Ярослава Мудрого
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Венерологія Генетика Гінекологія Дерматологія УЗ-діагностика Урологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр – надає послуги лікаря уролога, гінеколога, дерматолога, венеролога, сімейного терапевта, генетика, а також проводять уз-діагностику.
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 17:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
площа Захисників України, 15на карті
Основ’янський м.Спортивна м.Захисників України
Перша приватна поліклініка
Перша приватна поліклініка — медичний заклад, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектру захворювань. Поліклініка працює за такими напрямками: терапія, кардіологія, гінекологія, неврологія, урологія, педіатрія, гастроентерологія, травматологія, дієтологія, отоларингологія, подологія, психіатрія, хірургія, ендокринологія та інші.
add_box Гастроентерологія Педіатрія Терапія Сімейна медицина ... ще
Слобідський м.Левада
Пр.-т. Московський, 214/2на карті
Немишлянський
1 2
Показати ще 3 Клінікиautorenew