Харків
Лорідан на пр-т Героїв Харькова

Лорідан на пр-т Героїв Харькова

Клініка
115відгуків
add_box Гастроентерологія Гінекологія Оториноларингологія Офтальмологія Педіатрія Стоматологія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
Клініка «Лоридан» надає широкий спектр послуг в отоларингології для дорослих та дітей. Фахівці «Лоридан» спеціалізуються на амбулаторній терапії ЛОР-патологій, лазерної хірургії, ендоскопічної та діагностичної мікрохірургії, фізіотерапевтичному лікуванні та лікування методом спелеотерапії (у соляних печерах).
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т Героїв Харькова 137на карті
Салтівський м.Захисників України
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Клініка «Лоридан на проспекті героїв Харкова» спеціалізується на комплексному та високоефективному лікуванні патологічних станів ЛОР-органів хронічного та гострого характеру. Ідеальне поєднання нового обладнання, висококваліфікованих лікарів клініки та застосування сучасних методик в отоларингології забезпечують ефективну допомогу та вирішення всіх проблем щодо ЛОР-частини.

У клініці «Лоридан на Московському проспекті» надають наступний спектр послуг:

• Консультації провідних фахівців
  • Ендоскопічна, ультразвукова та рентгенодіагностика ЛОР-патології
  • Консервативна терапія ЛОР-патологій (продування, промивання з лікарськими речовинами та ін.)
  • Фізіотерапевтична терапія
  • Терапія гаймориту без болючих проколів, а шляхом мікрохірургічного втручання
  • Широке використання лазерної хірургії в лікуванні (хропіння, хронічного тонзиліту, фарингіту, вазомоторного риніту та інших видів хронічного риніту)
  • Лазерне видалення поліпів носа, кіст та папілом ротоглотки

Також у клініці «Лоридан» пацієнти можуть скористатися послугами вегето-резонансної діагностики та пройти комплексне тестування організму металом вегето-резонансного тесту.

Перевірені відгуки про клініку
Ганна 11 Листопад 2024
Клініка дуже сподобалася, все було чудово. Лікарі у клініці уважні та приємні у спілкуванні спеціалісти, які чудово виконують свою роботу.
Микола 08 Листопад 2024
Оцінюю прийом на відмінно, я задоволений лікарем і клінікою, дякую.
Дмитро 22 Липень 2024
Персонал клініки ввічливий, коректний, все було добре, ніяких зауважень
Лідія 02 Липень 2024
В клініці дуже приємний персонал, дівчинка на ресепшен дуже ввічлива, я задоволена візитом в клініку
Юрій 07 Червень 2024
Клініка сподобалася, все добре, дякую.
Філії мережі
Все клініки