В «ОН Клінік Левада» розпочало роботу відділення малоінвазивної хірургії. Тут проводяться операцій в області гінекології, урології, флебології, дерматології, ендокринології, естетичної медицини, гастроентерології, проктології.
мінімальний вплив на організм у порівнянні з порожнинної операцією;
низький ризик післяопераційних ускладнень;
мала тривалість реабілітації (людина перебуває в стаціонарі протягом 1-3 днів);
відсутність сильних післяопераційних болів, помітних шрамів і рубців, які знижують естетичний ефект
Існує дві основні методики:
Ендоскопія – проведення процедури за допомогою ендоскопа
Лапароскопія – операція через прокол
Обладнання клініки
Анестезіологічний комплекс Dräger Primus®
Біполярний резектоскоп Karl Storz
Система візуалізації Karl Storz Image1 S CONNECT + Image1 S H3-Z трехчіповая головка камери і медичний Монітор Full HD + Оптика Storz HOPKINS
Перевірені відгуки про клініку
Галина 20 Січень 2025
Прийом у лікаря пройшов добре. Лікар, Добровольска Інна Миколаївна, призначила лікування, лікування допомагає, ми задоволені прийомом. Клініка чудова, хороше обслуговування, будемо звертатися ще
Лана 10 Грудень 2024
Клініка нам дуже сподобалася. Лікарі у цій клініці чудові спеціалісти. Плануємо і надалі звертатися у цю клініку за додатковими медичними послугами. Нас у цій клініці все повністю влаштовує.
Ольга 06 Липень 2024
Хорошее обслуживание, очень внимательно и доброжелательно. Шадрина Елена Павловна - очень хороший доктор, прием понравился
Яків 04 Травень 2024
Клініка дуже сподобалася своїм комфортом, все пройшло швидко, якісно та інформативно.
Андрій 15 Лютий 2024
Звертався в клініку на консультацію до лікаря Бальчунас Івана Вікторовича. Я військовий, лікар назначив купу аналізів з подальшою консультацією через тиждень. Я пояснив що у мене немає стільки часу і попросив лікаря скоригувати лікування на основі результатів аналізів які він отримає і написати мені декілька слів рекомендації. Лікар відмовив, рекомендував онлайн консультацію. Мені, як військовому, онлайн консультація не підходить