add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія Інфектологія Кардіологія ... ще
Сучасний підхід до терапії і власні унікальні розробки клініки дозволяють фахівцям «ОН Клінік Харків Палац Спорту» успішно справлятися з проблемами сексуальних розладів у чоловіків, порушеннями жіночого здоров'я, позбавляють від геморою і тріщин прямої кишки, псоріазу, виразкової хвороби, гастриту і т. д.
Дуже хороша клініка, уважні спеціалісти. Надалі буду обслуговуватися саме в цій клініці
Олександр 27 Жовтень 2024
Візит пройшов досить добре. Все повністю влаштувало у цій клініці, дуже все сподобалося.
Жанна 14 Серпень 2024
Мені дуже все сподобалося у цій клініці.
Юрій 14 Серпень 2024
Сподобалось відношення дівчат на рецепції.
Катерина 25 Липень 2024
Дана клініка дуже сподобалася.
Олексій 05 Липень 2024
Клініка дуже сподобалася. У клініці дуже комфортна атмосфера перебування, пройшло все доволі швидко та якісно. Дійсно все у цій клініці було на найвищому рівні.
Валентин 04 Червень 2024
Клініка дуже сподобалася.
Сергій 24 Травень 2024
Очень высокий уровень, клиника чистая и аккуратная, персонал очень приветливый. Планирую обращаться в клинику еще
Клавдія 20 Травень 2024
В клініці дівчата на ресепшен дуже ввічливі, все знають, все чітко. Лікар, Хромикін Андрій Анатолійович, довго приймав, чітко все розказав. Лікар нам сподобався, як фахівець і як людина. Лікар призначив лікування і будемо у лікаря лікуватися і надалі
Людмила 16 Квітень 2024
Ревматолог Лук'яненко Тетяна Василівна, дуже фаховий спеціаліст, консультацією якої, залишилась дуже задоволеною.