Харків
Медичний центр «ОН Клінік Харків» на Палаці Спорту

Відгуки про клініку Медичний центр «ОН Клінік Харків» на Палаці Спорту

Медичний центр
370відгуків
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія Інфектологія Кардіологія ... ще
Сучасний підхід до терапії і власні унікальні розробки клініки дозволяють фахівцям «ОН Клінік Харків Палац Спорту» успішно справлятися з проблемами сексуальних розладів у чоловіків, порушеннями жіночого здоров'я, позбавляють від геморою і тріщин прямої кишки, псоріазу, виразкової хвороби, гастриту і т. д.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : 8:00 - 17:00 access_time_filled нд : 9:00 - 14:00
пр-т Героїв Харкова 257на карті
Салтівський
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
90 відгуків
Олена 11 Грудень 2024
Клініка загалом досить непогана, часто користуємося медичними послугами даної клініки. Один невеличкий недолік клініки, що перед візитом потрібно заповнювати багато інформації, на це іде час. Інколи  це буває не дуже зручно, бувають різні ситуації це створює не дуже комфортні умови.
Катерина 11 Грудень 2024
Нам дуже сподобався візит в клініку, ми в захваті, персонал дуже чуйний, уважний. Лікар, Рой Наталя В'ячеславівна, дуже хороший лікар, знайшла підхід до дитини, дуже коректно і делікатно підійшла до проблеми дитини. Ми дуже задоволені, записалися до лікаря на повторний прийом
Юлія 11 Грудень 2024
Тімофєєва Олена Іванівна дуже уважна та добра, людське відношення до пацієнта, все вислухала, розпитала.
Аліна 08 Грудень 2024
Мені все дуже сподобалось.
Тамара 05 Грудень 2024
Клинику знаю давно, хорошая клиника высокого уровня, врачи профессиональные. Доктор, Лизогуб Юлиана Константиновна,  молодая девочка, все рассказала как положено, все сделала как мне было нужно. Я довольна приемом
Дарія 20 Листопад 2024
Дуже сподобалося у клініці. Все було чудово.
Наталія 12 Листопад 2024
Дуже хороша клініка, уважні спеціалісти. Надалі буду обслуговуватися саме в цій клініці
Олександр 27 Жовтень 2024
Візит пройшов досить добре. Все повністю влаштувало у цій клініці, дуже все сподобалося.
Жанна 14 Серпень 2024
Мені дуже все сподобалося у цій клініці.
Юрій 14 Серпень 2024
Сподобалось відношення дівчат на рецепції.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 chevron_right
Філії мережі