Медичний центр «ОН Клінік Харьків» на Палаці Спорту

Відгуки про клініку Медичний центр «ОН Клінік Харьків» на Палаці Спорту

Медичний центр
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Інфектологія Кардіологія Мамологія ... ще
Сучасний підхід до терапії і власні унікальні розробки клініки дозволяють фахівцям «ОН Клінік Харків Палац Спорту» успішно справлятися з проблемами сексуальних розладів у чоловіків, порушеннями жіночого здоров'я, позбавляють від геморою і тріщин прямої кишки, псоріазу, виразкової хвороби, гастриту і т. д.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 19:00 access_time_filled нд : 8:00 - 17:00
Московський проспект, 257на карті
Московський
Рейтинг
4.9
К-сть відгуків
156
Рекомендації
154
1
Рейтинг
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Зверніться ви знову в клініку?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
156 Відгуки
Рекомендую
Ольга 26 Жовтень 2021
Клиника встретила меня приветливым персоналом и хорошей атмосферой.
Рекомендую
Татьяна 03 Серпень 2021
Очень хороший центр, все чисто и опрятно. Быстрое обслуживание и все очень вежливые.
Рекомендую
Дарія 04 Травень 2021
Лікар уважно послухала та надала рекомендації.
Рекомендую
Любовь 15 Березень 2021
Клиника красивая, уютная и чистая, приятный персонал 
Рекомендую
Валентина 17 Листопад 2020
Очень понравилась организация в клинике, администраторы все рассказали, показали куда идти все оформили. Все прошло быстро, не так как в государственных клиниках, когда часами высиживаешь не можешь попасть.
Рекомендую
Людмила 06 Листопад 2020
Все очень хорошо, мне понравилось. Я пришла, меня раньше приняли. Для меня было очень важно, что бы я не сидела долго в очереди. В связи с этой эпидемиологической ситуацией, я очень боюсь, все-таки я пожилой человек. Я очень берегусь. Внимательный доктор, я очень-очень довольна. Я была первый раз в клинике, но наверное буду пользоваться ею.
Рекомендую
Назарий 30 Жовтень 2020
Мангушева Вікторія Юріївна вона вміє привернути уваги пацієнта. Видно що це дитячий лікар, вона швидко знайшла підхід до моєї дитини, була в чудовому настрою та ввічливою, нічого лишнього не назначала. Нам все сподобалось
Рекомендую
Денис 29 Червень 2020
Для такой стоимости, ми консультацию не получили. Я заплатила деньги и ушла. Буду искать другого специалиста, который конкретно скажет, а не будет давать миллион диагнозов. Приняли хорошо, внимательно обслужили. Но то за чем я пришла, за квалифицированными рекомендациями, я не получила. С чем пришла, с тем и ушла. Обслуживание хорошее! Но такие же рекомендации, я могла бы получить и в нашей клинике.
Рекомендую
Марина 06 Червень 2020
Селиванова Лариса Игоревна все подробно рассказала, быстро и качественно провела прием.
Рекомендую
Карен 25 Квітень 2020
В клинике был на приеме у ЛОРа. Я был во многих клиниках, но такого специалиста видел первый раз. Хороший, высококвалифицированный специалист.
chevron_left 1 2
Показати ще 1 Відгукиautorenew
chevron_right
Філії мережі
Все клініки