add_box Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Неврологія Нефрологія Ортопедія ... ще
Дитяче відділення медичного центру «ОН Клінік Харків» на ст. м. Палац Спорту – це місце, де неодмінно подбають про здоров'я вашої дитини. У клініці проводять консультації і процедури тільки висококваліфіковані лікарі, в кабінетах встановлено сучасне обладнання, а в залі очікування завжди йдуть улюблені мультики. Дитяче відділення «ОН Клінік Харків» на ст. м. Палац Спорту – це доброта, турбота та індивідуальний підхід до кожної дитини. З ОН Клінік похід до лікаря більше не буде викликати страх у вашого малюка.
В клініку потрібно приїхати раніше за тридцять хвилин, це не дуже зручно. Спочатку стояли на ресепшен, потім розраховувалися, прийом очікувала ще пʼятнадцять хвилин. Сам прийом у лікаря був хвилин десять, а в клініці перебували цілу годину. На прийомі у лікаря все було добре
Мілана 05 Березень 2025
Залишилися дуже гарні враження, в клініці все дуже добре організовано, все було швидко та оперативно
Володимир 01 Березень 2025
Клініка цілком мене влаштувала, дякую.
Олена 22 Лютий 2025
Я задоволена клінікою, дякую.
Наталія 30 Січень 2025
Дуже все сподобалося у цій клініці.
Дарина 13 Січень 2025
Не вперше уже звертаємося у цю клініку за медичною допомогою. Клініка хороша, нам тут все дуже подобається.
Марія 14 Грудень 2024
Клінікою задоволена, дякую.
Катерина 18 Листопад 2024
Хороша клініка, все як завжди пройшло добре. Часто користуємося медичними послугами саме цієї клініки.
Марія 21 Жовтень 2024
Нам очень понравилась клиника, персонал и врачи очень внимательные, все хорошо и объясняют на доступном не врачебном языке, на все наши вопросы ответили, все было на высшем уровне, никаких замечаний. Визитом в клинику остались довольны