Тетяна Василівна лікар-ревматолог вищої категорії. Лікар є фахівцем в області терапії, сімейної медицини, ревматології, бактеріології. Постійно підвищує свій професійний рівень і публікується в науково-практичних виданнях.
Анна Романесовна є висококваліфікованим фахівцем в галузі ревматології. Приймає з наступними захворюваннями: ревматоїдний артрит, остеоартрит (артроз), реактивний артрит, подагра, псоріатичний артрит, неуточнений артрит, запальні спондилоартрити, постінфекційний артрит, системний червоний вовчак та інші.
Лікар проводить консультативні прийоми з питань ревматологічних захворювань. Лікує такі захворювання, як: болі в суглобах, міокардит, артрит, васкуліт, червоний вовчак, поліартрит, ревматизм, поліміалгія, артрит, хвороба і синдром Рейно
Олена Вікторівна - ревматолог вищої категорії з колосальним досвідом роботи. Лікар займається діагностикою та лікуванням остеохондрозу, ревматоїдного артриту, хвороби Бехтерєва, артропатій, ревматичної поліміалгії, системного червоного вовчака та інших захворювань ревматологічного профілю. Проводить внутрісуглобні блокади, лікувальний масаж, сеанси фізіотерапії, голкорефлексотерапії та лікувальної фізкультури