Лікар з широким досвідом діагностики інфекційних захворювань. Неодноразова учасниця європейських та всеукраїнських конференцій по вивченню та лікуванню інфекційних хвороб.
Лікар спеціалізується на інфектології та педіатрії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології у дітей до 18 років, а також у дорослих. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Займається діагностикою та лікуванням захворювань інфекційної і паразитарної етіології. При гострих станах можливий виїзд на будинок. Має великий клінічний досвід лікування хронічних вірусних гепатитів В і С сучасними безінтерфероновимі схемами. Консультує виїжджають за кордон з питань профілактики ендемічних захворювань.
Мєшков О.А. лікар - інфекціоніст, з колосальним досвідом роботи, має близько 30 друкованих праць і 6 раціоналізаторських пропозицій. Веде спостереження здорової дитини, лікує дитячі інфекційні хвороби, глистяні інвазії, ГРЗ, пневмонію та ін.
Лікар вищої категорії, що спеціалізується на проведенні добровільного консультування і тестування (ДКТ) на ВІЛ, гепатит В і С, ІПСШ. Запрошений фахівець центру Позитив.
Лікар інфекціоніст вищої категорії. Є запрошеним фахівцем центру Позитив, надає допомогу пацієнтам, що страждають від алкогольної або наркотичної залежності з ІПСШ, гепатит, ВІЛ і т.д.