Черкаси
Медичний центр «ЛІКАРІ ЧЕРКАС»

Медичний центр «ЛІКАРІ ЧЕРКАС»

Медичний центр
103відгуки
add_box Гастроентерологія Гінекологія Інфектологія Кардіологія Мамологія Неврологія ... ще
Медичний центр «ЛІКАРІ ЧЕРКАС» - це комфорт, сучасність, якість і доступність. У клініці працюють найкращі фахівці з великим досвідом роботи, які завжди надають послуги найвищої якості. Сучасне обладнання клініки дозволяє встановлювати діагноз навіть на самих ранніх етапах розвитку захворювання
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
Черкаси, район Припортовий, б-р Шевченка, 325на карті
Черкасская область
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Медичний центр «ЛІКАРІ ЧЕРКАС» надає своїм маленьким і великим пацієнтам широкий вибір лікувальних і діагностичних послуг. У клініці завжди панує дружня атмосфера, тут ви перебуваєте в руках справжніх професіоналів своєї справи.

«ЛІКАРІ ЧЕРКАС» - перша і єдина приватна клініка в місті Черкаси, в якій ви можете укласти декларацію з сімейним лікарем, терапевтом і педіатром.

Завдання сімейного лікаря, педіатра і терапевта клініки:

• знати своїх пацієнтів, сім'ю, історію їх хвороби;
  • проводити терапію як знову виниклого захворювання, так і хронічного;
  • видати довідку про стан здоров'я (в басейн, в садок, в школу, на вступ до ВНЗ, спортивну секцію і т.д.);
  • провести планову і позапланову вакцинацію дітей і дорослих;
  • виписати рецепт на лікарські препарати (в тому числі на препарати, вартість яких компенсує держбюджет);
  • при необхідності створити електронний напрям до вузького спеціаліста або на госпіталізацію;
  • плановий огляд дитини.

У клініці приймають такі вузькопрофільні фахівці:

• Гастроентеролог
  • Уролог
  • Інфекціоніст
  • Хірург
  • Медична сестра

«ЛІКАРІ ЧЕРКАС» - клініка, де працюють фахівці з великим досвідом успішної роботи, які регулярно підвищують рівень своїх знань на профільних конференціях, семінарах і майстер-класах.

Клініка співпрацює з лабораторіями: ДІЛА, Лабсервіс, КНП «ЧОЦОЗЧОР», КНП «ЧМКНП».

Перевагами клініки «ЛІКАРІ ЧЕРКАС» є: комфортні умови, сучасне обладнання, високопрофесійні фахівці, індивідуальний підхід до кожного пацієнта і доступні ціни.

Перевірені відгуки про клініку
Анна 30 Жовтень 2024
Все сподобалось
Сніжана 05 Серпень 2024
Я незадоволена візитом і сервісом клініки. Непривітний персонал, привітання від персоналу я не почула. Мене дуже обурила затримка прийому, тридцять хвилин чекала на свій прийом, всі люди, які чекали прийом, були обурені. Пацієнти з цим питанням зверталися до адміністратора, ніякої уваги з боку адміністратора не було, нічого не пояснювали та не перепрошували, адміністратор просто сиділа і займалася своїми особистими справами та відповідала на дзвінки. Уваги з боку персоналу нуль! Не сподобалося що адміністратор не одягнена в відповідну форму. Якщо то була медична сестра, то має бути медична форма, а якщо адміністратор, то має бути білий верх і чорний низ, як приклад. Медична футболка, джинси та спортивне взуття  виглядають дуже дивно. Головний мінус - це велика затримка і відсутність уваги!
Юлія 25 Липень 2024
Клініка дуже сподобалася. Все дійсно було у цій клініці, прекрасна атмосфера перебування.
Ольга 27 Червень 2024
Клініка мене влаштувала, дякую.
Анонім 11 Червень 2024
Довелося чекати тридцять хвилин, це не сподобалося.