Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 98 відгуків
Аріна 26 Листопад 2024
Лікар дуже уважна. До лікаря зверталися не перший раз, лікування лікаря допомагає, ми дуже задоволені лікарем, нам лікар дуже подобається
Вадим 12 Листопад 2024
Доктор компетентный! Очень понравилось как доктор относится и обращается с детьми, очень подробно все рассказывает, все объяснила по вопросам, которые нам были интересны. Мы доктором довольны
Поліна 08 Листопад 2024
Доктор очень внимательная, спросила какие у нас жалобы, осмотрела, пощупала, проверила рефлексы у ребенка. Все прошло хорошо
Юлія 08 Листопад 2024
Лікар уважний, добрий, дуже детально все розповіла.
Максим 05 Листопад 2024
В принципі все сподобалося, дякую.
Ренат 05 Листопад 2024
Прийом пройшов чудово, нам дуже сподобалося. Ми пройшли з дитиною дуже багато неврологів, ми вже розуміємо хто з неврологів хороший спеціаліст. Нам лікар дуже сподобався. Хороший спеціаліст!
Наталія 28 Жовтень 2024
Дуже гарне відношення, лікарка приємна, одразу знайшла правильний підхід до дитини.
Мирослава 28 Жовтень 2024
Все сподобалось, дуже приємна лікарка, одразу почала взаємодіяти з дитиною, дитина пішла на контакт. Все чудово.
Вероніка 20 Вересень 2024
Лікарка призначила курс лікування, усе нам пояснила про догляд якім ми притримуємося. Ми дуже задоволені роботою лікаря.
Лев 19 Вересень 2024
К доктору обращались первый раз, доктора выбирали по отзывам, прием понравился, первые впечатления очень хорошие. Доктор назначила лечение, общение с доктором было приятным, внимательно выслушала ребенка. Будем лечиться, надеемся что лечение поможет